בעיה רצינית! עזרה בדחיפות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית! עזרה בדחיפות!
    אנונימי
    08/01/2012

אני וחברה שלי כבר שמונה חודשים ביחד, אני בן 18 והיא בת 17, מערכת היחסים שלנו מעולה, יש אהבה חזקה, ומעבר לזה אנחנו גם חברים טובים.
    אני לא יודע אם חשוב לציין את זה, אבל היא הדומיננטית בקשר. אני מאוד אוהב אותה, מקבל אותה כמו שהיא בלי תנאים, ונותן לה את המרחב שלה להתנהל כרצונה (עם קווים אדומים מבחינתי כמובן)
    אך הבעיה מתחילה כזה מגיע למיטה. אני גומר מאוד מהר. יש פעמים שתוך פחות מדקה אני גומר, ואין לי מושג למה, ואיך לשלוט בזה. כשהיא יורדת לי יכול לקחת לי גם רבע שעה או עשרים דקות, אבל כשזה מגיע לסקס, אני לא מצליח לשלוט בעצמי.
    ניסיתי כל מיני שיטות כמו לנשום עמוק, להפעיל את שרירי הישבן, להפעיל את שרירי הבטן, לדמיין את גולדה מאיר, ושום דבר לא עוזר!
    הבעיה השניה היא, שכשאני גומר בפנים, מתחיל לשרוף לה אם אנחנו מתחילים סיבוב שני.
    זה מבאס אותי, ולמרות שהיא אומרת שזה לא נורא, אני יודע שזה מבאס גם אותה, ואני מפחד שהיא תהיה מתוסכלת מינית ובסוף תפסיק להימשך אליי.
    שמעתי שעם הזמן מתרגלים - אז זהו שלא. זה המון זמן ככה.
    אני התביישתי לפנות לפורום כזה, אבל אני חסר אונים...מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לבעיה

אנונימי
    08/01/2012

שכחתי לציין שהיא הראשונה שלי ואני לא הראשון שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית! עזרה בדחיפות! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2012

לאנונימי שלום,
    בשלב ראשון תקנה את הספר פז"מ. הספר מסביר על תופעת השפיכה המהירה וגם מספק תרגילים לטיפול בשיטה ההתנהגותית.
    שימוש בקונדום גם יאיט את הקצב, אוננות לפני מגע מיני וכך תגיע אתה ליחסי המין כמו לפעם השנייה. אם כל אלו לא עזרו שווה לפנות למרפאה לטיפול מיני . רשימת המרפאות באתר של איט"ם
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו