מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    רועי
    08/01/2012

שלום , אני בן 28 , בריא (תודה לאל) ספורטיבי, מעשן לעיתים רחוקות, כמעט ולא צורך אלכוהול.
    יש לי חברה חדשה , כשאר באתי לריים עימה יחסי מין לא הייתה לי זיקפה חזקה בכדי להחדיר אותו , למרות שיש לי גירוי מיני אליה והיא נותנת לי תחושה טובה , הבעיה היא שזה נמשך כמה ימים . לאחר שאנו מוותרים על הסקס היא מנסה להביא לי ביד ולבצע מין אוראלי , וגם כן אין זיקפה מלאה ואם יש השפיכה רחוקה מתמיד . כשאני מנסה להביא ביד במקומה השפיכה צולחת לאחר מאמצים רבים וגם היא לא מענגת וכיפית. לעומת זאת כשאני בבית ואני חרמן אני מצליח להעמיד אותו ולגמור די מהר .
    מה יש לי ? מה עליי לעשות ? אני מתוסכל ואני יודע שגם היא .
    נ.ב. אני נוטל אפקסור 150 מ"ג (שידוע שפוגע בזיקפה ומעכב שפיכה).
    סליחה על האורך תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מיואש - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2012

רועי שלום,
    אתה מתאר מצב הנקרא : חרדת ביצוע: החרדה הזו גורמת לכל התופעות שתארת.
    יחסי מין הם לא קרב, ולכן המחשבה שחייבים ממש צפריעה.
    כדי להרגע, בשלב ראשון , תקיימו יחסי מין לא בעירום מלא, וללא חדירה למשך מספר שבועות, כך תוסר העננה של החדירה.
    במידה והתרופה אותה אתה נוטל מכבידה עליך, כדאי לפנות לרופא המטפל כדי להתאים תרופה יותר נוחה מבחינת השפיכה.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביות בזקפה

בן
    02/02/2012

שלום אני בן 31 בריא עושה ספורטיבי נמצא במערכת זוגית ראשונה של כ- 7 חודשים,(אנחנו לא גרים יחד).אוהב ונמשך מאוד לבן זוגי משום מה במיטה היו פעמים בהם לא הייתה זקפה בכלל שזה קרה פעם אחת לא ייחסתי לזה חשיבות רבה (בתחילת הקשר ), ואז לאחר מכן זה קרה פעמים נוספות ,הייתי מתוסכל ובחרדה שהוא יעזוב אותי בגלל זה.
    אבל עכשיו אני הרבה יותר טוב הוא מקבל ומבין, אבל עדיין זה קורה לי הזקפה נחלשת ולמרות שאני מצליח לחזור לעצמי, אני עדיין מתוסכל ומיואש כמה זמן זה יכול להימשך החרדות האלה.
    חשוב לציין שזה מעסיק אותי במהלך היום ומציק לי,בגלל ההתעסקות בזה אני מרגיש
    שאני לא כמו שאני מכיר את עצמי מבחינת החשק המיני.
    כאשר אנחנו לפני סקס לפעמים אני חושש שמה זה יקרה שוב וזה מלווה בדפיקות לב,
    היו פעמים שהיו לי ספקות לגבי המשיכה שלי וזה זה נשלל כי מחוץ למיטה הכול תקין.
    אני מטופל אצל פסיכולוגית ועדיין לא מקבל את המצב.
    עשיתי בדיקות וזה לא פיזיולוגי.
    היו פעמים טובות במהלך הקשר זה לא קרה בכול פעם.
    אני רוצה לעבור את זה תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו