מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר חרמן..קצת עזרה..10/01/2012
אני אספר מקרה שקרה לי עם חבר שלי ותגידו לי מה דעתכם האישית זה חשוב לי.
ישנתי אצלו ,עבר עלי יום ארוך ונרדמתי מוקדם במהלך הלילה התעוררתי הוא ישב מול המחשב..הוא היה חרמן ומתוך התחשבות לא רצה להעיר אותי,אז עשה ביד...
עד כאן הכל בסדר ורגיל,התעוררתי לא שמתי לב לזה אבל מתוך האי נעימות שאני אראה אותו ככה עושה ביד כשאני שם הוא הלך לשירותים והמשיך ,נכנס דרך האפליקציה באייפון לפייסבוק ובאופן אקראי נכנס לתמונות של מישהי והביא ביד.
בנתיים אני התעוררתי כבר ומשום מה הייתי חרמנית אז באתי אליו כזה אחרי שחזר לחדר וראיתי שבהתחלה עוד עמד לו .. ואחרי כמה דקות ירד לגמרי (שבעצם היה לי ברור שעשה ביד)
שאלתי אותו בתמימות אם הוא עשה והוא הכחיש אז התחלנו לדבר על זה ואחר כך בסוף הודה.
לא היתה לי בעיה עם זה..שאלתי אותו מתוך סקרנות על מה הוא עשה (הגיוני שיעשה על סרט או משהו)..מפה לשם , אמר שהוא נכנס לאתר כולשהו ,סיקרן אותי עוד יותר לאיזה אתר אפשר להיכנס דרך האייפון?אז לקחתי את האייפון ונכנסתי להיסטוריה מסתבר שלא היה ולא ניברא..
אחר כך לקח את האייפון ונכנס לפייסבוק בכדי לצאת מאותו פרופיל של הבחורה בבגד ים שעשה בעצם ביד בכדי שאני לא אראה בטעות,והיה לי כל כך ברור והסקרנות לאיזה בחורה הוא נמשך,על מי הוא עשה ביד וכו"...אז הסקרנות גרמה לי לקחת לו את הטלפון..
ראיתי...והייתי בשוק שהוא נכנס לפייסבוק בכדי לעשות על מישהי ביד והבחורה הזאת נמצאת בחברים שלו..
אז קודם כל, הרגשתי מאוד לא בנוח והייתי בשוק..באותו הרגע שהסתכלתי פתאום הוא שתק ופשוט לא היה לו מה להגיד..קמתי ויצאתי מהחדר..
עכשיו,מצד אחד אני מבינה ומובן לי מאליו שלגבר יש את הדחף המיני שהוא צריך לספק..וזה הגיוני שיעשה ביד..אבל השאלה אם זה לא מוזר שהוא עושה על מישהי שהוא מכיר?אם זה היה על איזה סרט פורנו זה היה מבחינתי חסר רגשות לחלוטין ובסדר גמור..לגיטימי..
אני קיבלתי את זה לא יפה,הייתי בשוק למרות שאני באמת הבנתי אותו..
זה סוג של פגע בי ,והתחילו לי לרוץ השאלות,הוא נמשך אליה יותר ממני?אני לא מספיק מושכת?
השאלה אם זה הגיוני או שאני סתם מגזימה?..
אחר כך דיברנו על הכל והבנו אחד את השניה והחלקנו את זה,אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה ,הסביר כמה שזה שטחי ונטול רגשות..ושהוא היה סתם חרמן וכו"..
הוא אמר שהוא מבין איך אני מרגישה ובעצם גם הוא היה ממש נפגע אם היה קולט גבר אצלי באייפון שעליו אני מאוננת...זה היה פוגע לו באגו.
מה אתם הייתם חושבים או עושים במקומי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
סט11/01/2012לדעתי את צריכה לעזוב את זה, החלקתם את זה, אז די, אל תעלי את הנושא הזה שוב, הוא גם ככה לא מרגיש בנוח עם זה, אני אומר לך את זה כגבר...
זה היה שיטחי לגמרי, תשכחי מזה כאילו זה היה חלום...
היקר שטוב לכם יחד!!!
שיהיה יום נפלא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)