מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נואשתמיכל15/01/2012
לי ולבן זוגי יש בעיה קשה בנושא המיני,אנחנו כבר שנה ו8 חודשים ביחד אוהבים עד השמים נהנים יחד, תקשורת טובה הכל מושלם באים במגע תמידי של חיבה ליטופים ונשיקות קטנות בשפתיים אך עם כל המושלמות הכבוד וההבנה בן זוגי ואני כמעט ולא שוכבים כלל, אחת לכמה חודשים (אני יודעת ,זה הזוי) סבלנותי פקעה ואינני יודעת מה לעשות אני מרגישה שניסיתי הכל !!!! להציב אולטימטום, הלכנו לסקסולוגית, אורולוג,שיחות בטלפון עם אנשי מקצוע אך אף אחד לא הצליח לעזור כולם אמרו תעשו את זה בכח ולאט לאט זה יבוא לבד,הבעיה שאנחנו לא מגיעים לסקס בכלל כי לבן זוגי אין חשק כלל וכלל הוא טוען שזה לא חסר לו וכל הסביב מספק אותו מאוד הוא מרגיש שהוא בפזה אחרת בקשר ופשוט לא יודע למה אין לו צורך לסקס כלל.
1. מה עליי לעשות? להיפרד ממנו?
2. האם יש כדור טיבעי שהוכיח את עצמו שגורם לחשק מיני גם אם אין כלל חשק,אגב בן זוגי ביצע בדיקות דם והכל תקין מבחינה הורמונלית מה שהפתיע אותי מאוד.
מצפה לתשובה מהירה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/01/2012מיכל שלום
יתכן מאוד שבגלל הכמות הגדולה של ה"לווי דווי" כמו שאת כותבת (תקשורת טובה הכל מושלם באים במגע תמידי של חיבה ליטופים ונשיקות קטנות בשפתיים אך עם כל המושלמות הכבוד וההבנה).
בגלל סוג הקשר אין תשוקה ואין צורך מין.
מין הוא סוג של קירבה ומגע. "יחסי מין הם מין של יחסים" והיחסים שלכם מבוססים וניזונים ממגע ליטופים והבנה שבמידה רבה מוציאים את האוויר מהתשוקה והיצריות.
אין תרופה או כדור טבעי לנושא שינוי הדינמיקה ולנושא התשוקה של החבר.
ממליץ לכם על טיפול סקסולוגי זוגי (למרות שניסיתם בעבר) לפני שאתם נפרדים.
ללא טיפול, לא רואה אפשרות לשינוי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנואשת
מיכל16/01/2012אז מה הן כל כדורי הורימקס וטיפות ההרמס למינהם שמפורסמים בכל מקום ,אשר גורמים לחשק מיני למי שאין.
מה זה סתם?.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל-
בני18/01/2012אני מבקש להצטרף לדעתו של ד"ר דניאל שאולי הבעיה היא באמת היתרון שלכם שאת מחשיבה לקשר מעולה והוא ה "מגע תמידי"
האגדה מספרת שיוצר האדם היה 'ארכי פסיכולוג' ואחד מהחוקים שהוא גילה ליושבי הארץ הוא חוק "הכמיהה וההיעדרות" ואז הוא (או היא לא ידוע מינו עד היום...)חיפש דרך בטוחה שבני אנוש יהיו מסוגלים לקבל אותה מבלי להשתגע יותר מידיי... ישב וחשב ובסוף המציא פטנט עולמי קוראים לזה 'ימי הרחקה' (נידה בלועזית). את יכולה לקנות את החבילה באריזת מתנה ולקיים את כל 7 הנקיים ואת ההליכה למקווה/ספא באזור מגורייך, או לכל הפחות להשתמש בפטנט ולהעתיק ממנו את מה שנראה לך נכון לצורכייך האישיים, מניסיון שלי הרעיון הראשון על כל מרכיביו כולל המקווה! עושה את העבודה כמו שצריך, תנסי, לא יזיק ובעזרת השם יועיל גם יועיל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנואשת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/01/2012כן זה סתם.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים כמה שזה דומה אצלי-רק הפוך
ish18/01/2012אני נשוי מעל 15 שנה, וחייב להודות בצער גדול שאין לי כמעט חיי מין עם רעייתי, שאותה אני אוהב ומכבד. וזה מוזר, כי בעבר היא היתה "חיית מין" רצינית.דווקא אני חש בעשור הזה של חיי נמרץ מאוד, מלא חיים וחרמן.
אני יכול לספור את מספר הפעמים ששכבנו בשנת 2011 על אצבעות יד אחת (כן, כן) וכולן למעט אחת היו יזומות על ידי. בצער אציין גם שהמין עצמו הינו מכאני, ואני חש כמעט מרומה בסופו. ניסיתי לםתוח בשיחה אודות העניין אבל לא התקדמנו יותר מדי. התחלתי ללכת לנערות המסאג'ים (יקר) ולחשוב על בגידה.
אולי אחת הבנות בפורום יכולה לספר מה ניתן לעשות, במבט מהצד שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)