מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי...סקרן04/02/2008
בואי, ותני לי את היד
ותצאי איתי למסע מסתורי ומיוחד
ככה זה מתחיל...
נמצאים בחדרך, יושב מולך, את שוכבת במיטתך, ערומה כביום היולדך...
יושב על הכיסא, ערום, מתבונן בך כמה את סקסית, וחושנית, איך את מלטפת את עצמך, איך את משחקת עם עצמך...
מסתכלת ישר לתוך עיניי מחייכת חיוך שובבי ומגרה, ואז מחדירה את האצבע שלך, לתוך הכוס שלך, מתנשמת קצת בכבדות, משחררת גניחה. את נראית כל כך יפה, כשאת נאנחת וגונחת .
רוצה שאשמע אותך, שאראה אותך, כמה שאת נהנת, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב, והכוס שלך לח חם ורטוב.
את רוצה שזה יהיה אני שם בפנים, עם האצבע, עם הלשון, עם הזין, אבל עדיין לא...
רוצה לראות איך עומד לי רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאני אשב על הכסא, רוצה שאהנה מהמראה, מהמחזה..רוצה שאני אסתכל עליך, ורק עליך, בלי לעשות כלום, לא מרשה לי לקום, לא רוצה שעדיין אגע, לא בי ולא בך, רק שאסתכל עליך,
רוצה שאראה איך את מתפתלת מהנאה, איך את נהנית מהמגע, שלך, נהנית שאני מתבונן בך, חושק בך, אוהבת שאני מסתכל עליך, מלטף אותך, במבט שלי, רוצה אותך כל כך, אבל לא יכול לגעת בך, את עדיין לא מרשה...ואת רוצה אותי מולך, ערום, כשהזין עומד, לא נוגע בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי, לכבודי, למעני, וזה כל כך חושני, את רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, נאנחת מהנאה, מחכה לרגע שאגע..
את כבר דוחפת 2 אצבעות פנימה, עמוק לתוך הכוס שלך, אני נטרף מהתנועה שלך, זזה לאט ובחושניות מטריפה, כמה שאת מפתה, את רוצה שאראה כמה את סקסית, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה, כשהיא נהנת מעצמה, איך היא מסתחררת מנגיעתה, ומהשפשוף שלה, איך היא נאנחת וגונחת בחוזקה עד שהיא גומרת בעוצמה...
רוצה לשחק איתי?
אני אמן של תשוקה, מהנגיעה שלי תרגישי כמו מלכה
אני חתיך, חטוב, נאה מאוד, נשוי, בן 33
תכתבי לי...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או אה, יש לנו פה בחור רציני
05/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הנחתום מעיד על עיסתו
חילי08/02/2008איזה שבחים גבר גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)