בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי...
    סקרן
    04/02/2008

בואי, ותני לי את היד
    ותצאי איתי למסע מסתורי ומיוחד
    ככה זה מתחיל...
    נמצאים בחדרך, יושב מולך, את שוכבת במיטתך, ערומה כביום היולדך...
    יושב על הכיסא, ערום, מתבונן בך כמה את סקסית, וחושנית, איך את מלטפת את עצמך, איך את משחקת עם עצמך...
    מסתכלת ישר לתוך עיניי מחייכת חיוך שובבי ומגרה, ואז מחדירה את האצבע שלך, לתוך הכוס שלך, מתנשמת קצת בכבדות, משחררת גניחה. את נראית כל כך יפה, כשאת נאנחת וגונחת .
    רוצה שאשמע אותך, שאראה אותך, כמה שאת נהנת, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב, והכוס שלך לח חם ורטוב.
    את רוצה שזה יהיה אני שם בפנים, עם האצבע, עם הלשון, עם הזין, אבל עדיין לא...
    רוצה לראות איך עומד לי רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאני אשב על הכסא, רוצה שאהנה מהמראה, מהמחזה..רוצה שאני אסתכל עליך, ורק עליך, בלי לעשות כלום, לא מרשה לי לקום, לא רוצה שעדיין אגע, לא בי ולא בך, רק שאסתכל עליך,
    רוצה שאראה איך את מתפתלת מהנאה, איך את נהנית מהמגע, שלך, נהנית שאני מתבונן בך, חושק בך, אוהבת שאני מסתכל עליך, מלטף אותך, במבט שלי, רוצה אותך כל כך, אבל לא יכול לגעת בך, את עדיין לא מרשה...ואת רוצה אותי מולך, ערום, כשהזין עומד, לא נוגע בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי, לכבודי, למעני, וזה כל כך חושני, את רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, נאנחת מהנאה, מחכה לרגע שאגע..
    את כבר דוחפת 2 אצבעות פנימה, עמוק לתוך הכוס שלך, אני נטרף מהתנועה שלך, זזה לאט ובחושניות מטריפה, כמה שאת מפתה, את רוצה שאראה כמה את סקסית, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה, כשהיא נהנת מעצמה, איך היא מסתחררת מנגיעתה, ומהשפשוף שלה, איך היא נאנחת וגונחת בחוזקה עד שהיא גומרת בעוצמה...
    רוצה לשחק איתי?
    אני אמן של תשוקה, מהנגיעה שלי תרגישי כמו מלכה
    אני חתיך, חטוב, נאה מאוד, נשוי, בן 33
    תכתבי לי...
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• או אה, יש לנו פה בחור רציני

05/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הנחתום מעיד על עיסתו

חילי
    08/02/2008

איזה שבחים גבר גבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו