מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי חשק בכלל לעשות סקס .NHRHFVI20/01/2012
ומצידי אין לי חשק לעשות סקס ואפילו לא בא לי העיקר לתת לו לגמור .כי הוא מצפה שאני אסיים לו .ופתאום אני כבר לא מוכנה להתפשר כי לא טוב לי
פתאום מרגישה
אין לי חשק בכלל לעשות סקס .ועם אני עושה זה העיקר לספק אותו .ומעדיפה שישתמש עם קלדון
כי אין לי וקשה לי להתקלח.
וגם אני הגוף שלי רגיש אחרי כימותרפיה .
זה כבר כמעט תקופה של כמה חודשים אנחנו בלי סקס.
אחרי סקס שהיה כמעט כל יום .
ובעלי מאוד עצבני וממורמר ואפילו פגעתי בו ואמרתי לו מצידי שילך למשהי אחרת .קבל את זה קשה מאוד.
וכעס עליי ואמר לי תתבישי לך .ואת אינטרסנטית כי את חושבת רק על נוחיות שלך .
עד עכשיו בדרך כלל אחרי מגע מיני תמיד הייתה לי דלקת או פיטרייה בעקבות מערכת חיסון חלשה.
למרות שברגע שאני שוכבת איתו אני נהנת אך לא רוצה שיגמור פנימה ואז אני לא רגועה באמצע המגע . מה עליי לעשות ?
בעלי אוהב אותי ולא מוכן ללכת בחוץ .
מה הסיבה שאין לי חשק בכלל לא בא לי לא מפריע לי בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי חשק בכלל לעשות סקס . - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/01/2012שלום לך,
כתבת שאת אחרי כימותרפיה, הענין טמון בטיפול הרפואי הקשה שעברת.
חבל שבמחלקות האונקולוגיות לא נותנים את הדעת על חיי המין של המטופלים/ות.
ידוע שטיפול אונקולוגי לסוגיו יש לו השפעות על חיי המין, על החשק המיני.
במידה ויש לכם יכולת כלכלית כדאי לפנות לטיפול מיני/זוגי כדי לפתור את הסוגייה הזו. ללא ספק שניכם עוברים תקופה מורכבת שמצריכה סיוע מקצועי.
בברכה
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)