יחסים חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים חדשים
    אני
    02/02/2012

שלום
    הכרתי בחור חדש, מתחילים הכרות יצאנו 4 דייטים מאוד כיף לי איתו ואני חושבת להמשיך לצאת איתו ,בפגישה אתמול התמזמזמנו קצת ונורא התחשק לי להמשיך
    אבל לא ידעתי איך להציע, וגם לא ממש רציתי להציע לבוא אל אחד מאיתנו כי זו עוד ממש ההתחלה,ומצד אחד המחשבה אולי לחכות עוד למרות שכמו שאמרתי נראה לי שאני רוצה להמשיך לצאת איתו ואז זה לא כזה קריטי באמת מתי שוכבים בפעם הראשונה ..אבל מצד שני הוא לא בדיוק אציע ואולי כן "למשוך" את הציפייה לפעם הראשונה עוד..ביינתים הפגישות האלו נערכו במשך שבוע מה שגם גורם לי לרצות קצת לחכות עוד ...שני רצונות מנוגדים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים חדשים

הוספת תגובה

• אני

mosha
    02/02/2012

הייי אז מה השאלה בעצם ? זה יגיע בסופו של יום מבלי שתתכנני מפגש חם וכל תבשיל הסקס מוכן....וזה היופי האמתי במע יחסים חדשה....בהצלחה ילדה אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים חדשים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/02/2012

שלום,
    את מעלה התלבטות כנה ואמיתית שאין לגביה תשובה מוחלטת.
    יתכן והבחור ממתין כי הוא רוצה להראות שהוא מכבד אותך. יתכן גם שהוא מעדיף להמתין עם יחסי מין כדי לבנות מתח. ואולי הוא מתלבט לגבי ההמשך ולכן לא נכנס להילוך גבוה יותר.
    בכל מקרה, פתיחות היא בסיס לכל קשר ולכן כדאי לברר את הענין בעדינות במילים...
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו