מבולבלת מאוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מאוד...
    מיטל
    05/02/2012

בחודש האחרון הכרתי מישהו בן 26. (אני בת 18). ומאז שהכרנו אנחנו ביחד. זאת אומרת, לא ביחד.. אנחנו מתנהלים כמו זוג ביחד: מתחבקים, מתנשקים, מדברים אפילו כאילו אנחנו שייכים אחד לשניה.. אבל לא הגדרנו סוג של מחוייבות או משהו. לפני שלושה חודשיים הוא היה מאורס לקשר שהיה לו ארבע וחצי שנים.
    אתמול דיברנו על יחסי מין, ועל זה שאני בתולה והוא אמר לי שהוא יחכה לי כמה שצריך.. והוא אמר שיש לו צרכים, ואז אמרתי לו שאנחנו גם ככה לא מחוייבים, והוא ענה שנכון. מצד אחד, זה ממש יפגע בי לדעת שהוא שוכב עם בנות אחרות, מצד שני, אין מה לעשות.. אנחנו לא מוגדרים כזוג ובגלל זה אני אפילו לא יכולה להגיד לו כלום. שאלתי אותו אם הוא מרגיש עליי משהו, הוא אמר שכן אבל הוא לא יודע בידיוק מה. ושזה חזק.
    באותו לילה היה לנו משהו מיני, אבל לא עד הסוף. באמצע הוא אמר שהוא מפחד שאני אתחרט, אבל אמרתי לו שזה בסדר.
    אני כל כך מבולבלת מכל הקשר הזה... אני כבר לא יודעת מה לחשוב. ויש לי עליו משהו מאוד חזק. והוא משהו שדומה לקשר הראשון שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מאוד...

הוספת תגובה

• מבולבלת מאוד... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/02/2012

מיטל שלום,
    כשחבים רגשות עוצמתים זה יכול מאוד לבלבל ולא להיות ברור, אך נראה שגם הקשר שלכם לא מוגדר ולא ברור. מציע לך להמשיך ולברר מה הצפיות והתקוות של כל אחד ממכם לפני שמקיימים יחסי מין מלאים. האם הבחור כבר לא בקשר עם ארוסתו?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחה...

מיטל
    07/02/2012

הוא לא בקשר עם ארוסתו.
    אבל בגלל שאין לנו מחוייבות כלשהי, אני כבר לא יודעת מה לחשוב..
    אני רואה אותו פעם בשבוע, בגלל שאני עושה שנת שירות.
    והוא עובד המון.
    בקיצור, אני מאוד מבולבלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו