נשואה טרייה ומתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה טרייה ומתוסכלת
    מיכל
    06/02/2012

אני התחתנתי לפני חודשיים וחצי עם אדם שהוא קרוב אליי ודומה לי ברמות מטורפות. אחנו מכירים כבר קצת יותר משנתיים והסקס בינינו תמיד היה טוב. התקשורת שלנו מאוד טובה והאהבה מאוד חזקה.
    הבעיה החלה לפני כשבועיים שבעלי מספר פעמים לא הצליח לגמור בזמן חדירה. שנינו אנשים מאוד מיניים ושנינו מאוננים באופן תדיר.
    לפני כשבוע הוא התחיל להתחמק מניסיונות לשכב והסביר לי שזה יכול להיות בגלל העובדה שהעליתי קצת במשקל ושהוא מאוד טרוד בשעות העבודה הרבות ובמחסור של כסף.
    בנוסף, רצוי לציין שלפני כחצי שנה היינו בסצנת של חילופי זוגות והיה לנו ממש בסדר בסצנה אבל החלטנו להפסיק בעקבות החתונה וכרגע אני ממש לא מרגישה רצון לחזור לזה כעת.
    אני באמת העליתי קצת במשקל ואני מנסה כעת להוריד ק"ג למרות שממש קשה לו עם זה שהוא שטחי בנושא ושהוא פוגע בי כך אבל חשוב לי לנסוץ כי גם אני מעוניינת בכך.
    אני ממש מתוסכלת כי אני לא מבינה מה זה אומר. אנחנו נשואים ממש טריים וזו אמורה להיות התקופה הכי יפה בחיים שלנו ואני כל לילה בוכה. אני מדברת איתו על זה ומנסה להבין מה אפשר לעשות אבל הוא אומר לי שאני צריכה להפסיק לנסות לשלוט בבעיה ושהוא לא יודע מה לעשות ואולי עדיף להניח לזה (להפסיק סקס) כדי לבחון מה זה יעשה ליחסים בינינו ושזה עדיין לא קריטי.
    בבקשה תעזרו לי, אני מתחרפנת כל כך ולא יודעת מה לעשות ואיך לדובב אותו ואני מפחדת שזה כבר קורה בשלב כל כך מהיר בנישואים שלנו.... אני כל הזמן חושבת מה יקרה כשנרצה להיכנס להריון ואם חוסר חשק מיני מתחיל כל כך מוקדם מה זה יגרום לזוגיות שלנו כי באמת יש לנו קשר מאוד מאוד חזק.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה טרייה ומתוסכלת

הוספת תגובה

• נשואה טרייה ומתוסכלת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/02/2012

מיכל שלום,
    אכן מצב מורכב שקשה להסבירו דרך הדברים שכתבת. מציע לכם לא להניח לעניין כמו שבעלך אומר אלא לשקול פנייה לטיול סקסולוגי / זוגי על מנת להציף ולדבר על מה שקורה או לא קורה ולמה? וכמובן להגיע להתקדמות ושינוי המצב. בעיות "קטנות" שלא מדוברות בקשר בגלל קושי יוצרות תפוס של הימנעות ובהמשך יוצרות בעיות קשות ומורכבות יותר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה טרייה ומתוסכלת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/02/2012

מיכל שלום,
    אכן מצב מורכב שקשה להסבירו דרך הדברים שכתבת. מציע לכם לא להניח לעניין כמו שבעלך אומר אלא לשקול פנייה לטיפול סקסולוגי / זוגי על מנת להציף ולדבר על מה שקורה או לא קורה ולמה? וכמובן להגיע להתקדמות ושינוי המצב. בעיות "קטנות" שלא מדוברות בקשר בגלל קושי יוצרות תפוס של הימנעות ובהמשך יוצרות בעיות קשות ומורכבות יותר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו