מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים בלי מיןבת אל10/02/2012
הי, אני בקשר עם ידיד שלי אינטימית אבל הבהרתי לו שאני רוצה שנתנשק נתגפף וכאלו אבל בלי חדירה. הוא אמר שזה מקובל עליו, אבל בכל פעם שאנחנו נפגשים הוא מנסה לשלוח ידים לתוך התחתונים שלי ואז עושה את עצמו כועס שאני מוציאה לו אותן. אני חושבת שהיות ואנחנו לא זוג לא ראוי שאני סתם אשכב איתו אבל אני נהנית כשהוא נוגע בי. הוא רוצה לגמור עלי וזה מרתיע אותי כי אני מרגישה קצת זנותית. מה גם שאני די נמנעת מלגעת באיבר מין שלו כדי לא להדליק אותו יותר אבל אני לא בטוחה שאני מרגישה אותו עומד.
אני לא יודעת אם אני בסדר או לא בסדר, אם אני שמרנית מידי. אם הגבול של לא לשכב הוא סוג של צביעות או פשוט הדרך שלי לשמור על הכבוד שלי. אני לא רוצה להשלות אותו אבל גם לא רוצה להפגע בעצמי. ממש מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבין אותך
אילן12/02/2012אבל מצד הוא רוצה להרגיש את המיניות שלך
הוא רוצה לאונן לך הוא רוצה הנאה משותפת איתך ומכבד אותך שזה בלי חדירה
אני איתי מציעה דבר כזה תראי לו איך את אוהבת שמאוננים לך
ואת תעשי לו ביד כך שהוא מענג אותך ידני ואת מענגת אותו ידני
אפשרות שניה זה סקס יבש
את והוא עם תחתונים ומתככיים באחד השני
ועם נישקיות צרפתיות עד ששנכים גומרים מי החרמנות בנכיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן, לא נראה לי שאתה באמת מבין את
בעילום שם17/02/2012הראש של הנערה
אלה יותר מכוון אותה לכיוון של הגבר, שהוא יותר "סקס-מניאק"
אני יותר מזדהה עם התגובה של "צפוני"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים בלי מין - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/02/2012בת אל שלום,
אכן נשמע שאת מבולבלת ומכאן יש גם בלבול אצל אותו בחור (גם המעמד הזוגי שלכם מבולבל) כדי לך לבדוק ולברר עם עצמך מה את רוצה ממה את נהנת ומה הגבולות שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל אל תלכי עם גבר שרוצה אותך רק
צפוני17/02/2012בגלל סקס תתרחקי ממנו בכלל בת כמה את ?
\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפוני מצדיק אותך
אילן17/02/2012צרך לדבוק את מעות הקשר
עם הוא מענין ברק קשר מיני עז הקשור הזה לא קשר שיובל לשם מקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)