תקופה מסובכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה מסובכת
    אני
    13/02/2012

הכרתי בחור שיחסית לזמן שאנחנו מכירים 3 שבועות כמעט נפגשנו הרבה מאוד
    כמעט כל פעם חוץ מהפעמיים הראשונות היו מזמוזים,
    אני בתקופה עמוסה ומלחיצה והרבה דברים לא מסתדרים לי בחיים, לא יודעת אם מתאים לי זוגיות ואיזו זוגיות אני צריכה כרגע, או להתמודד עם עצמי בלי זוגיות.
    הבחור מקסים ומבין ,אבל נראה שהוא מאוד מעוניין בקטע המיני, לא שאני מאשימה אותוו...אבל הוא פחות מושך בעייני מבחורים אחרים, וגם הרצון שלו לסקס ואני דוחה אותו ומסבירה לו שחשוב לי להכיר טוב יותר קודם ,אבל יודעת שאולי אני בכלל לא מעוניינת בקשר ואז המחשבה שיש לי היא אז למה למהר לשכב?
    אני היחידה שמסבכת את נושא המין כ"כ?
    היו לי יחסי מין מלבד החבר הראשון עם בחור אחר אבל הייתה ידיעה ברורה שהקשר הוא זמני אבל הוא שילב פן רגשי ומיני ביחד.
    ומה עושים עם ההרגשה הזו שיש כ"כ הרבה סוגי בחורים בעולם...ולמה לבחור באחד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופה מסובכת

הוספת תגובה

• תקופה מסובכת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    14/02/2012

שלום,
    ראשית האמירה שלך נכונה שכאשר בוחרים בבחור אחד מוותרים על היתר. הענין הוא שאם אאישה נמצאת עם גבר שנחשק העיניה והיא נמשכת אליו, הויתור כביכול על יתר בחורים לא מפריע לה.
    כפי הניראה את לא ממש נמשכת לבחור המדובר , ולא באמת רוצה להכנס לקשר עמוק איתו...
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו