מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופה מסובכתאני13/02/2012
הכרתי בחור שיחסית לזמן שאנחנו מכירים 3 שבועות כמעט נפגשנו הרבה מאוד
כמעט כל פעם חוץ מהפעמיים הראשונות היו מזמוזים,
אני בתקופה עמוסה ומלחיצה והרבה דברים לא מסתדרים לי בחיים, לא יודעת אם מתאים לי זוגיות ואיזו זוגיות אני צריכה כרגע, או להתמודד עם עצמי בלי זוגיות.
הבחור מקסים ומבין ,אבל נראה שהוא מאוד מעוניין בקטע המיני, לא שאני מאשימה אותוו...אבל הוא פחות מושך בעייני מבחורים אחרים, וגם הרצון שלו לסקס ואני דוחה אותו ומסבירה לו שחשוב לי להכיר טוב יותר קודם ,אבל יודעת שאולי אני בכלל לא מעוניינת בקשר ואז המחשבה שיש לי היא אז למה למהר לשכב?
אני היחידה שמסבכת את נושא המין כ"כ?
היו לי יחסי מין מלבד החבר הראשון עם בחור אחר אבל הייתה ידיעה ברורה שהקשר הוא זמני אבל הוא שילב פן רגשי ומיני ביחד.
ומה עושים עם ההרגשה הזו שיש כ"כ הרבה סוגי בחורים בעולם...ולמה לבחור באחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופה מסובכת - תגובה
רות בן-ציון שכטר14/02/2012שלום,
ראשית האמירה שלך נכונה שכאשר בוחרים בבחור אחד מוותרים על היתר. הענין הוא שאם אאישה נמצאת עם גבר שנחשק העיניה והיא נמשכת אליו, הויתור כביכול על יתר בחורים לא מפריע לה.
כפי הניראה את לא ממש נמשכת לבחור המדובר , ולא באמת רוצה להכנס לקשר עמוק איתו...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)