מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיניגלית18/02/2012
אני יוצאת עם גבר כבר חודשיים במשך כל ההכירות קיימנו פעמיים סקס אנחנו נפגשים כמה פעמים בשבוע. הבעיה היא חוסר תשוקה מצידו הוא לא מנשק ולא נוגע ושלא נדבר על משחק מקדים..
אני בחורה מאד מינית וגם אוהבת סקס. הוא טוען שזה לא בגללי ושיש לו בעיה פסיכולוגית
הוא לא נותן לי לגעת בו
ואני מודה שזה חסר לי.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן19/02/2012גלית שוב תנסי לדבר איתו
עם את לא מצליחה להגע לליבו פשוט תעזבי אותו
או עם את אוהבת אותו תשארי איתו ותמצאי לך ידיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/02/2012שלום גלית,
חוסר חשק מיני הוא באמת ענין אישי, יחד עם זאת חוסר חשק הוא ענין קשה מאד לטיפול.
אם את מינית והמין חסר לך קחי בחשבון שהענין הזה יהיה קשה לטיפול.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)