פרטנר אחד ויחיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטנר אחד ויחיד
    יפעת44
    20/02/2012

שלום רב
    במשך כשנה וחצי מקיימת יחסים לא באופן סדיר מדי פעם לפעמיים אחת לחודשיים, עם גבר מסויים ברגע שניסיתי להכניס לחיי גברים אחרים, חשתי רתיעה מינית לא יודעת והדבר מפריע לי מאוד כאילו שאני יכולה להיות רק איתו והוא לא זמין לי שכן אני מהצפון והוא מהמרכז. מה עושים מה הבעיה אנא עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטנר אחד ויחיד

הוספת תגובה

• פרטנר אחד ויחיד - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    22/02/2012

דין שלום,
    ניראה כי את צריכה להבין מה טיבה של מערכת היחסים שיש לך עם הגבר איתו את מקיימת יחסי מין. אם זה קשר מחייב את שניכם , התשובה היא שאתם מחויבים זה חלזה וגם מינית, אלא אם כן החלטתם על זוגיות עם יחסי מין פתוחים.
    אם הקשר בינכם לא מחייב שניכם רשאים לעשות כרצונכם , ל
    להערכתי, את מתלבטת היכן את נמצאת, וגם לא ממש נהנת מסוג מערכת היחסים הפתוחה הזו. ההחלטה בידייך וכדי להבין במה דברים אמורים חשוב שתשוחחי עם אותו גבר וחליטו מה נכון לכם. אם אתם, או אחד מכם לא מעונין שהקשר יהיה ברור , יציב ולך הענין לא מתאים כדאי לך להתקדם לעבר מערכת יחסים ברורה יותר.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יפעת44
    22/02/2012

קודם כל תודה ע ל התייחסותך,
    אין בינינו שום הסכם אלו הם יחסי מין בלבד. הבעיה היא שאני מרגישה קנאה ודאגה כלפיו. נראה לי שהסקס הטוב שקיים בינינו גרם לי להרגיש אמפתיה עילאת כלפיו. למרות חוסר הזמינות מצידו ובעיות אחרות.אין מדובר בזוגיות אלא בידידות המלווה ביחסי מין מזדמנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו