מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין להכיר מישהי בקשר דיסקרטיprize22/02/2012
מעוניין להכיר מישהי אשר מעוניינת להרגיש את הריגוש הליטוף החיבוק והפרפרים מההתרגשות שלפני הסקס להרגיש את אותה תחושה שהייתה לפני מערכת יחסים ארוכה קבועה וסבוכה
מישהי מעניינת דיסקרטית שרוצה להשלים את החוסרים אך מצד שני לא רוצה לפרק לעצמה את המסגרת היציבה מישהי עם תאבון מיני שרוצה להתרגש שוב מתשוקות שחסרות
מעוניינת צרי קשר במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי
הניה24/02/2012אני באותו מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא במקום הנכון
אילן24/02/2012לכו ללוחות באנטרנט "קשר דיסקרטי"
יש אתרים להיכריות לסטוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם פחות או יותר באותו מצב
מיקי26/02/2012כולם פחות או יותר באותו מצב איזה כיף זה לקום בבוקר למשהוא שאתה מתגעגע אליו למשהוא שיעשה את הפרפרים האלווווווו
ולא חייב רק סקס הסקס זה דבר שנבנה בהמשך....
ואין דבר יותר כייף מזה להרגיש את ההתרגשות ואת הלב שפועם !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיסקרטי
טל05/03/2012גם אני מעוניין בדיסקטי,
אני כבר במערכת יחסים מתישה מאוד, והייתי מת שתהיה את המישהי הזאת שתחזיר את הפרפרים !
אני בעצמי מאוד דיסקרטי, לא חופר מדיי , למקומות שלא רוצים, אבל אוהב להקשיב ולדבר...
אם יש פה מישהי שאוהבת.. אז שתשלח לי הודעה במייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)