מעוניין להכיר מישהי בקשר דיסקרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין להכיר מישהי בקשר דיסקרטי
    prize
    22/02/2012

מעוניין להכיר מישהי אשר מעוניינת להרגיש את הריגוש הליטוף החיבוק והפרפרים מההתרגשות שלפני הסקס להרגיש את אותה תחושה שהייתה לפני מערכת יחסים ארוכה קבועה וסבוכה

מישהי מעניינת דיסקרטית שרוצה להשלים את החוסרים אך מצד שני לא רוצה לפרק לעצמה את המסגרת היציבה מישהי עם תאבון מיני שרוצה להתרגש שוב מתשוקות שחסרות

מעוניינת צרי קשר במייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייי

הניה
    24/02/2012

אני באותו מצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא במקום הנכון

אילן
    24/02/2012

לכו ללוחות באנטרנט "קשר דיסקרטי"
    יש אתרים להיכריות לסטוצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם פחות או יותר באותו מצב

מיקי
    26/02/2012

כולם פחות או יותר באותו מצב איזה כיף זה לקום בבוקר למשהוא שאתה מתגעגע אליו למשהוא שיעשה את הפרפרים האלווווווו
    ולא חייב רק סקס הסקס זה דבר שנבנה בהמשך....
    ואין דבר יותר כייף מזה להרגיש את ההתרגשות ואת הלב שפועם !!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיסקרטי

טל
    05/03/2012

גם אני מעוניין בדיסקטי,
    אני כבר במערכת יחסים מתישה מאוד, והייתי מת שתהיה את המישהי הזאת שתחזיר את הפרפרים !
    אני בעצמי מאוד דיסקרטי, לא חופר מדיי , למקומות שלא רוצים, אבל אוהב להקשיב ולדבר...
    אם יש פה מישהי שאוהבת.. אז שתשלח לי הודעה במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו