מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגדבובה10/05/2007
היי
יש לי חשש שבעלי בוגד בי, הרגשה כזו של אישה.
מצאתי מספר טלפון בארנק-איך אני מבררת פרטים לפי מספר- נא עזרתכם
בכלל למה לבגוד - אין לנו בעיה בסקס , חופשי הרבה כיף לנו.
נראה לי בעיה נפשית משהו אצל הגברים
חברה
תגיבו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בובה
דייב10/05/2007אני מבין שיש לך חוש שישי לבגידות אבל חשבת שאולי זו רק את מדמיינת
ועכשיו לשאלתך יש מצב שהוא בוגד ואם מצאת מספר טלפון יכול להיות שזה תמים (כי אם זה היה של המאהבת הוא היה זוכר את זה בע"פ). ואם זה לא תמים את תמיד יכולה להתקשר מטלפון חסוי (את רק צריכה לחייג *43 לפני המספר שמצאת) ואז כיד הדמיון עלייך איך את מבררת של מי המספר.
ומצד שני אצל גברים (כמו אצל נשים - כי גם נשים משתתפות ביחסים האלו) הכל עיניין של תוספת אדרנלין במחזור הדם. זה מרגש את הזוג שעושה את זה ולכן עושים את זה
יש כנראה צורך תמידי לבדוק את הדשא של השכן גם אם הדשא שלך הוא ירוק מאוד (אצל שני המינים - נשים כגברים) ולא תמיד זה נעשה בכדי לפגוע בבני הזוג
אני מאוד מקווה שלא הכעסתי כמה אנשים במה שכתבתי
מקווה שתשארי נשואה לבעלך אחרי מה שתגלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בובה13/05/2007היי
קודם כל תודה
נראה לך שאני לא יודעת שאפשר לחייג *43 אכן חייגתי וזו הייתה בחורה
השאלה איך אני מבררת פרטים ????
אכן יש לי חוש שישי מאוד מפותח ובדר"כ לא טועה - לעיתים לטובתי וההיפך
האמת היא שבאמת לא ברור לי למה לבגוד?
נכון שזה מלהיב ומכניס קצת אקשן לחיים - אבל כאשר משהו לא תקין!
או שזה בעצם לא קשור
לך תדע
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב בובה
דייב13/05/2007אם את צריכה עוד עזרה ממני צרי קשר ואנסה לעזור לך כמה שאפשר
[email protected]
ישנן משפר שיטות לברר אשמח לייעץ לך ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי מייל
בובה14/05/2007שלחתי לך אי מייל קיבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת תשובה במייל
דייב14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אוהבים ריגושים
eyall11/05/2007פשוט אוהבים ריגושים
בלי קשר לטיב היחסים ככה אנחנו בנויים
דרך אגב גם נשים כאלו אבל בהרבה פחות
אל תיכנסי לזה זה עלול להרוס את מה שיש בינכם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית
דייב13/05/2007שאלה אחת יש לי אלייך
למה התחתנת איתו למרות שידעת שהוא לא נאמן?
יש לך בעיה רצינית את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות מחר ולעשות אותו
כי הוא לא ישתנה וזה לא חשוב אם הוא מקניט אותך בכדי להרדים אותך או אומר לך את הדברים בפנים ואת כבר לא מאמינה לכלום שהוא אומר.
אז תחליטי היכן את רוצה להיות מחר ותעשי את זה היום
ובהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מופנה לגלית סליחה
דייב13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחקי
ניב14/05/2007שחקי אותה כלא יודעת התאפרי ולבוש סקסי מגרה שהוא בבית שלא יחשוב אפילו אל המאהבת אלא עם היא עובדת איתו יש בעיה או גם את חפשי ריגושים אצל מאהב כי אם בגד פעם יבגוד שוב הזהרי ממחלות שהוא יכול להביא לך זה לא מתנה כי כתבת שהסקס יעיל מציצות ליקוקית מאחור קדימה אנאלי אוראלי יש ריגושים אם את לא עושה יש בגידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)