מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יש לי שאלה דחופהלימור28/02/2012
שלום יש לי שאלהה ואני לא לא יודעת מה לעשות עםם עצמי?..
אני בת 21 ואני עדדין בתולה היו לי הרבה חברים רציתי לעשות ולא היה לי עומץ וגם מתוך חוסר בטחון שלי לגוף אני ממש רזה אבל אני מתביישת מהנרתיק שלי ..
לפני שבועים רציתי לעשות את זה עם חבר שלי אבל זה היה לנווממש קשה וגם לא נכנס העם אין לי חור ולמה זהקטן גדי לי לעשות ניתוח לפתוח תבותילון כי חבר שלי לא מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יש לי שאלה דחופה - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/02/2012שלום
יתכן וחש לך בעיה שנקראת וגיניסמוס. אני מציעה שתפנילמרפאה לטיפול מיני באחד מבתי החולים. רשימת המרפאות נמצאת באתר של איט"ם
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיפה את יודעת שיש לי את זה
לימור29/02/2012לציין לך שאני בתולהה ואף גבר עדיין לא מצליח לחדור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיפה את יודעת שיש לי את זה - תגובה
רות בן-ציון שכטר29/02/2012לימור שלום,
התאור שאת נותנת עושה רושם של וגיניסמוס. שוב, כדאי מרפאה לטיפול מיני באזור המגורים שלך, רשימת המרפאות באתר של איט"ם
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)