היי יש לי שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי שאלה דחופה
    לימור
    28/02/2012

שלום יש לי שאלהה ואני לא לא יודעת מה לעשות עםם עצמי?..
    אני בת 21 ואני עדדין בתולה היו לי הרבה חברים רציתי לעשות ולא היה לי עומץ וגם מתוך חוסר בטחון שלי לגוף אני ממש רזה אבל אני מתביישת מהנרתיק שלי ..
    לפני שבועים רציתי לעשות את זה עם חבר שלי אבל זה היה לנווממש קשה וגם לא נכנס העם אין לי חור ולמה זהקטן גדי לי לעשות ניתוח לפתוח תבותילון כי חבר שלי לא מצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי שאלה דחופה

הוספת תגובה

• היי יש לי שאלה דחופה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/02/2012

שלום
    יתכן וחש לך בעיה שנקראת וגיניסמוס. אני מציעה שתפנילמרפאה לטיפול מיני באחד מבתי החולים. רשימת המרפאות נמצאת באתר של איט"ם
    רותי בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאיפה את יודעת שיש לי את זה

לימור
    29/02/2012

לציין לך שאני בתולהה ואף גבר עדיין לא מצליח לחדור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאיפה את יודעת שיש לי את זה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    29/02/2012

לימור שלום,
    התאור שאת נותנת עושה רושם של וגיניסמוס. שוב, כדאי מרפאה לטיפול מיני באזור המגורים שלך, רשימת המרפאות באתר של איט"ם
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו