מרגישה זונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה זונה
    שני
    01/03/2012

הי, יש מישהו שאני בקשר איתו ואני יודעת שהוא לא רוצה קשר רציני וסתם מחפש להשכיב- הוא גם אגרסיבי וארס ובכלל לא מתעניין במה אני עושה ומה אני אוהבת והכל סובב סביב המגע ביננו, אבל יש בו משהו שפשוט מטריף לי את כל החושים. מהרגע הראשון אמרתי לו שאני לא אשכב איתו אבל לא אכפת לי כל השאר- עם הזמן שעבר והתקדמנו מחירמונים ללהוריד את הבגדים ופתאום הוא תוקע לי ידיים ומצד אחד אני ממש רוצה להרגיש אותו מצד שני מפחדת להפגע וגם קצת מרגישה זנותית להכנס מלכתחילה למצב כזה עם מישהו שלא מעוניין בי. אתמול כמעט שכבנו והוא אמר שהוא רוצה לגמור ושאולי ארד לו, אמרתי שאני לא רוצה אז הוא עשה ביד (קצת בעזרתי) אחרי שגמר הרגשתי ממש מטונפת, שרמוטה וחשבתי לעצמי מה את מפגרת? שכבנו אחד ליד השניה והוא אמר לי 'רק שלא תיקשרי אלי עכשיו' אני לא יודעת אם זה היה חלק מהצחוקים ביננו או שהוא התכוון ברצינות ואני בכלל לא יודעת מה אני עושה איתו ואני חושבת שבכנות די קיוויתי שבאיזה שהוא שלב הוא יתאהב בי וירצה אותי וזה לא קרה כי זה לא מרגיש כמו אהבה ואני רוצה לסיים את זה אבל גם רוצה לשכב איתו אבל גם לא רוצה להפגע. וזה ממש מעליב אותי שהוא לא רואה אותי ואני יודעת שזה לא קשור אלי אבל לא יכולה שלא להפגע. ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות איתו או מה להגיד לו ואיך לא להשפיל את עצמי. ולמה שגבר נוגע בי אני ישר קצת מתאהבת בו. זה אומר שאני אובססיבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה זונה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    01/03/2012

יש בך קצת ממה שיש לי אני מפתח יתאהבוןת כי הבחורה מקסימה אלי כי בגלל האופי

את מפתחת רגש בגלל מגע בגלל חום נעים לך איתו
    מצד שלישי אין לך עלב כלם

לדילמה הזות צריכה את לפתור

עם בא לך סטוץ איתו ונעים לך המגע שלו תקחי את הסטוץ
    אבל תהיא פתוחה איתו תדברי איתו ככה תדעתי להחלט מה המחשבה שלו מה מצד שלו הוא חושב עלייך לדעתי את סטוץ בישבלו
    (על תרגשי בחורה שמוכרת את עצמה)

עם החלטה שלך היא למצא אהבה ולוותר על הכימייה המינית תוותרי זוכתך

ההחלטה היא רק שלך רק לשבת עם הלב שלך להחליט מה טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני יקירתי

גדי
    02/03/2012

כל הרגשות השליליים שלך נובעים מזה שאת עושה דברים שאת לא ממש בנויה להם. אני יודע שזה מאד מגרה כל העניין הזה של הנגיעות ומשחקי מיטה שובבים אבל מצד שני שניה אחרי זה את מרגישה זנותית. גם האישה הרגישה והרומנטית ביותר מתגרה מהמחשבות על סקס זול .זה לא אומר שהיא רצה לעשות את זה. את חייבת להתנתק מהבחור כי אין לו כלום אלייך ואת סתם משמשת לפורקן המיני שלו. נכון זה לא קל אבל כשתעשי סקס עם מישהו שאוהב אותך ושיחבק אותך אחרי זה תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך. זכרי. את שווה יותר מזה. לא כל אחד ראוי לך. מי שרוצה אותך צריך להוכיח את עצמו. ולא נראה לי שהבחור עושה איזה שהוא מאמץ בכיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה זונה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/03/2012

שני שלום,
    לעתים קבורות מין מעורר רגשות עזים של אהבה משיכה ותשוקה שעשויים ליצור " הצפה" ובלבול לגבי תחושות ומחשבות (חולה אהבה) מה שאת חווה הוא נורמלי וסביר, לא נראה לי שאת אובססיבית. את צריכה לנסות ולברר מה את רוצה מהקשר ולדאוג שאת לא נפגעת: רגשית או גופנית.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו