מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממהרת מינית מאוד לגילי- 14 וחצייובל (בן 30)07/03/2012
אני לירון , אני בת 14 וחצי , אבל מגיל 12(כיתה ו' ) פתאום הכרתי מישהו (אז הוא היה בכיתה י' ) , הוא היה כ"כ חמוד ואפילו לא חשבתי שיפגע בי או "שהוא גדול מדיי בשבילי"
כמו שכל החברות שלי אמרו , אבא שלי , אפילו לא ידע שלבת שלו יש חבר (אמא שלי גרה בצפון ואני בקושי בקשר איתה ) .
אז אחרי יומיים של חברות מופלאה התנשקנו צרפתית (בערך אלף פעם בכל יום ),
עד שיום אחד באתי אליו נכנסנו לחדר (השית היה ריק ) ואז עשינו את זה -סקס- , בגיל 12,
אם היו מספרים לי על סקס של ילדה בת 12 לפני המקרה אז הייתי נכנסת לשוק ..
בהתחלה הבנתי למה הוא חותר ואמרתי לו : "אני בת 12 , תרגיע " וצחקתי ..
ואז פשוט עשינו את זה , לא יכולתי לסרס,נמשכתי אליו .
ואז כמובן הוא השיג את המטרה , זרק אותי וסיפר לכל החברים שלו שאני : "נותנת" ושבקלות יהיה אפשר "להכניס לי " .. אז כל השאר התחילו אותי , ולכולם נמשכתי ועם טיפ-טיפה כוח שכנוע (שיה מעט פיזי ) כולם שכבו איתי תוך שלוש שבועות , איזה 10 יודים.
ומשם זה רק הדרדר .. כל השנה של כיתה ז' היתה רק סקס.. סקס , סקס , סקס ,"אין לך מה לספר לאבא שלך " ,"תקני לי קונדום "..
והיום אני מצטיירת במקום ילדה רגילה וחמודה מכיתה ח' לשרמוטה , זונה ואיזו כוסית שאפשר לחרמן ,להכניס למיטה , לדפוק ולנשק ! , שילדים מכיתה י'א רואים אותי הם אומרים : "הנה הבובת מין .." ..
לפני שתגיבו במחשבה שאני איזו ילדה מוזנחת מסכנה שלאבא שלה לא אכפת , אני רוצה שתבינו שאבא שלי עד היום אפילו אין לי חבר .. ושהוא ניסה כל פעם קצת להתערב צעקתי עליו קצת מילים על פרטיות כמו מפגרת !
והיום !? ,היום אין לי אומץ אפילו להגיד לו שיש לי חבר , אפילו אם הוא נחמד ובגילי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)