מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרתכם עזרו לי בבקשהאנה14/03/2012
אני צריכה עזרה נראה לי משהו לא בסדר אצלי בראש,,אני נשואה אם לשניים בת 29 מאז ומתמיד הפנטזיה של סקס עם חיות הדליקה אותי,גם לראות סרטי פורנו כאלה פשוט מחרמנת אותי שבעלי יורד לי אני מפנטזת שזה כלב ... עושה לי ואז אני גומרת מזה אני ממש שונאת את עצמי על זה , בילדותי היה לי כלב והוא היה עושה לי את זה וככה גמרתי פעם ראשונה בגיל 14 מהכלב שלי בא למות בחיי שפעם שאלתי את בעלי מה הוא חושב על חיות וסקס הוא הסתכל עליי כאילו אני מטורפת ויצאתי מזה שאמרתי לו סתם חברה שלי ספרה לי...שהיא ראתה סרט...אז הוא אמר אנשים חולים !!!עכשיו הוא רוצה להביא כלב זאב הבייתה ואני מפחדת מהעתיד להגיע בבקשה האם אני משוגעת? אני צריכה אשפוז כדור בראש אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא
mosha14/03/2012לא הבנתי אותך..... תצאי מיזה תעשי סקס שבעלך יורד לך ומענג אותך ....כל אדם עושה את הכיפ שמרגיש... ואת תהיא יצירתית ותעבדי על הענין עם בעלך.....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתכם עזרו לי בבקשה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/03/2012אנה שלום,
את ממש לא משוגעת, אנשים ונשים שונים נמשכים ונהנים מדברים שונים. מדובר אכן על משיכה מינית ופנטזיות מיניות שהן פאראפיליות. ממליץ לך לשקול פנייה לשיחות עם מטפל מיני מוסמך העוסק בתחום של פאראפליות כדי לברר מה ניתן לעשות בעניין כדי שלא תהי במצוקה מהנושא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)