רוצה להפחית משמעותית את החשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להפחית משמעותית את החשק המיני
    ליאור
    15/03/2012

שלום, החשק המיני שלי מוגבר מאד ורוב היום אני חושב על זה וגם אחרי יחסים כעבור מספר דקות אני שוב ומבקש מאישתי שוב והיא טוענת ששורף לה והיא מותשת ואני מגורה מאד וזה מאד משפיע עלי בתפקוד היומי. זה עושה אותי עצבני, מתוח, היפר וחסר שלווה. לצערי אישתי בניגוד אלי מגורה פעם בשבועיים בלחץ ולכן אני על "המתנה" ימים שלמים עד שאני כבר מגיע לנקודת רתיחה שהיא רואה שאני לא יכול לסבול יותר ואז אנו עושים יחסים.
    אני מתכנן לעשות יחסים לפחות שעה והיא אחרי 20 דקות כבר מתלוננת ששורף לה מהחיכוך.
    אני עובד מהבוקר עד הערב, חוזר הביתה ועושה ספורט עוד שעה וחצי - שעתיים כל יום ומתאמן כדי להרגיע את מערכת העצבים שלי במטרה להתיש אותה. אני מעוניין להוריד את החשק המיני ולשלוט בו כדי שאוכל לחיות חיים שלא רק סקס יהיה בראשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להפחית משמעותית את החשק המיני - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    15/03/2012

ליאור שלום,
    פערים בחשק המיני הם סוגייה מוכרת בין בני זוג.
    מכיוון שלך יש הרבה יותר חשק מאשר לאישתך, כדאי מאד שתשוחחו בינכם איך למצוא את עמק השווה כך ששניכם תהיו מרוצים. כדאי שתדברו על תדירות יחסי המין, על משך היחסים ועל גורמי ההנאה של כל אחד ואחד מיכם, כדי ששניכם ביחד ובנפרד תיו מסופקים מיחסי המין.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להפחית משמעותית את החשק המיני - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    15/03/2012

ליאור שלום,
    פערים בחשק המיני הם סוגייה מוכרת בין בני זוג.
    מכיוון שלך יש הרבה יותר חשק מאשר לאישתך, כדאי מאד שתשוחחו בינכם איך למצוא את עמק השווה כך ששניכם תהיו מרוצים. כדאי שתדברו על תדירות יחסי המין, על משך היחסים ועל גורמי ההנאה של כל אחד ואחד מיכם, כדי ששניכם ביחד ובנפרד תיו מסופקים מיחסי המין.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו