לא נמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת
    תקועה
    28/03/2012

אני בשנות ה20 המקודומות שלי, בשנה + האחרונה יצאתי עם בחורים שבאופן ססיטימטי ידעתי שלא בשבילי בעיקר במראה החיצוני לכן כמעט ולא היו לי יחסי מין מלאים ,אני מרגישה שאני באה עם דרישות להכרות חדשה כי התאכזבתי מהזוגיות הקודמת ומפחדת לחוות זאת שוב ורוצה לברר שהבחור יהיה טוב ונכון עבורי
    בנוסף אני מחוזרת מכל מיני כיוונים ולא יודעת איך לבחור באחד ולמה לתת למישהו מהם את הסיכוי עד שלא יוכיח את עצמו..
    האקס פשוט עשה לי טראומה ,בכל התחלה טובה אני נזכרת בו ונרתעת מהקשר החדש.. כיביכול ניסינו הכל נפרדנו חזרנו ניסינו ושוב נפרדנו כאבנו רבנו אבל הוא השאיר לי פשוט צלקת בקשר לקשרים...למרות שאני יודעת שהחיים איתו לא מתאימים לי אני מפחדת שגם בקשרים אחרים יהיו בעיות מהותיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת

הוספת תגובה

• לא נמשכת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/03/2012

ממליץ לך לשקול פנייה לברור בטיפול לגבי הסוגיות המורכבות שאת חווה. זה לא אפשרי לענות ולברר סוגיות אלו דרך האינטרנט.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו