מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף עזרתכם דחוףמירי30/03/2012
היי אני בחורה צעירה בת 22 במערכת יחסים.
בן זוגי מאוד רוצה לעשות אנאלי.
אני מאוד רוצה אבל פוחדת, כי ניסיתי לבדוק איך הגוף שלי יגיב לאנאלי,
כשאני מאוננת אני מאוננת עם זרם מים וכיוונתי את הזרם לאחורה, מאוד נהנתי אבל ישר, לאחר כ10 שניות הרגשתי צורך עז לשירותים.
היה לי מעין שתן מאחורה לא ברור בדיוק מה היה הנוזל הזה הרבה מים לבנים וקצת קקי..
עשיתי הפסקה בת 5 דקות וניסיתי שוב.
ואותו הדבר בדיוק!!!
ניסיתי 3 פעמים לעשות זאת
ואני אובדת עצות.
היש פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרתכם דחוף - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/03/2012מירי שלום,
במידה ואת מעוניינת, ורק אם את מעוניינת, בקיום חדירה אנאלית, כדי להתרוקן לפני כן, ורצוי להתקלח לפני המין האנאלי. יש להשתמש בחומר סיכה (בנדיבות) המיועד למין אנאלי , ולבצע חדירה עם המון סבלנות וההדרגה. אפשר להתחיל מאצבע ולהתקדם משם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה- המשך
מירי31/03/2012ניסיתי להחדיר אצבע ולא קרה כלום........לא היה לי צורך להתפנות.
העניין הוא שמה שקרה לי מה שתיארתי כן קרה, למרות שלא אכלתי כמה שעות לפני......
ורציתי לשאול האם מין אנאלי מסוכן
ואם ב"זמןהאמת" בעזרת הרבה חומר סיכה יהיה בסדר או שיכול להיות שארגיש חשק עז ללכת לשירותים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה רבה- המשך - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/03/2012בהחלט יכול להיות שתרגישי צורך ללכת לשירותים, אך אפשר בהמשך לשלוט בכך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה בנושא אנאלי
אלכס15/04/2012אני והחבר שלי ניסינו כמה פעמים לקיים יחסי מין אנאליים, והוא היה עדין ומבין איתי, השתמשנו בהרבה חומר סיכה וניסינו לאט, התחלנו מאצבע וניסינו להתקדם אבל זה פשוט כאב מדי. ניסינו בכמה תזמונים שונים, כל פעם בסבלנות ונעזרנו בחומר אבל כל אחת מהפעמים כאבה לי באופן נוראי וטראומתי. כבר מהאצבע הרגשתי שהאזור שם שורף וכואב ומסרב להתרחב, (דאגנו להיגיינה שלו ושלי לפני וגם השתמשנו בכמות נכבדת של חומר סיכה ואפילו במשחק מקדים ארוך), לא התייאשנו והמשכנו לנסות, עברנו לאיבר המין שלו אבל שם זה כבר נהיה בלתי נסבל והתייאשתי, ככה היה בכל פעם מהפעמים שניסינו. אני יודעת שזה לא קריטי ועם זה המצב אז אפשר פשוט לוותר ולהסתפק בדברים אחרים, אבל זה מבאס אותי, אני מסתכלת על סרטוני פורנו, ויש כל כך הרבה נשים שזה בכל זאת עובד להן, ואנחנו גם רוצים מתישהו לנסות אורגיה ואני חולמת על חדירה כפולה (לפי הטבעת ולנרתיק) וזה מבאס אותי. אם אני אמשיך לנסות אני רק אתבאס עוד יותר ואקבל מזה טראומה עד לפעם הבאה, אבל אולי בכל זאת כדאי? האם הניסיונות האלה ישתלמו בסוף או שפשוט לעזוב את זה ולשכוח מאנאלי? מה אתם אומרים?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה בנושא אנאלי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/04/2012אם זה כואב ולא מהנה אז לא כדי להתעקש.
יש דרכים להנות ממין אנאלי ללא חדירה על ידי ליקוק פי הטבעת, זה נקרה רימיניג.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)