מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגיש חום בזמן החדירהנ02/04/2012
שלום רב... אני בן 26 ויש לי חברה בת 22 והמצב הוא כזה..... בזמן קיום יחסי מין זאת אומרת בזמן החדירה עצמה אני לא מרגיש אצל חברתי חום פנימי דבר שאצל בנות אחרות(בעבר כמובן אני לא בוגד חחח) הייתי כן מרגיש שיש חמימות פנימית בזמן החדירה......אבל חשוב לציין שכן אני מרגיש רטיבות(אצלה) וכן שנינו גומרים ואנחנו מקיימים בממוצע כל יום יחסי מין ואין בעיית משיכה בכלל..... פשוט אין "חום" בזמן החדירה... השאלה היא אם זאת בעיה אצלה או אצלי או שזה בכלל לא בעיה וזה קשור לכל גוף של בחורה(חשוב לציין שהיא קצת מלאה וגבוהה) בבקשה את חייבת לעזור לי אני לא יודע אם מי לדבר בנושא וזה מטריד אותי(קשה לי לדבר עם חברים על הבת זוג שלי בנושאים כאלה )
תודה רבה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגיש חום בזמן החדירה - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/04/2012שלום,
אני לא ממש מבינה מה הבעיה?
שניכם נהנים, שניכם מגיעים לאורגזמה, תדירות ששניכם מרוצים ממנה
מה הבעיה? אלא אם כן אתה רוצה לייצר בעיה
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רות...
נ02/04/2012לא יודע אם זה בעיה או לא אבל אני חושב שאם יש חום פנימי אז יותר נהנים לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רות... - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/04/2012שלום,
כמו שכתבתי השאלה היא אם רוצים ליצר בעיה
לפי דעתי אין שום בעיה , אלא אם כן אתה לא מסופק, וכמו שידוע לך חום הגוף הוא לא מצב נשלט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)