אמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה
    שני
    05/04/2012

אני וחבר שלי רוצים לשכב בפעם הראשונה ורציתי לדעת עם מה עדיף לנו להשתמש? קונדום או גלולות? אני קצת מפחדת מקונדום כי חברה שלי סיפרה לי שנקרע לה ולחבר שלה באמצע.. מה יותר בטוח וקל לשימוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/04/2012

רוני שלום,
    מאוד נדיר שקונדומים נקרעים בזמן קיום יחסי מין.
    במידה ואת חוששת עדיף לפנות לרופאת הנשים שלך ולהתחיל שימוש בגלולות נגד הריון.
    עם גלולות יהיה יותר פשוט לך ולו.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי דעתי...

דנה
    08/04/2012

חשוב מאוד להשתמש בקונדומים בהתחלה כי זה מגן מפני מחלות מין, בהמשך כדאי לעשות בדיקות דם ואז עדיף להשתמש בגלולות זה הרבה יותר נוח... ובאופן אישי אני חושבת שגם הרבה יותר מהנה. (הרבה בנים ממש לא נהנים מקיום היחסים בשימוש בקונדומים).
    תפני לרופא נשים שלך ואני בטוחה שהוא יגיד לך שיש היום גלולות עם מינון נמוך של הורמונים (כמו פליים למשל) שלא עושות תופעות לוואי ובגלל זה הן מומלצות לשימוש בקרב בנות צעירות... בהצלחה מותק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו