בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי 2...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי 2...
    סקרן
    12/02/2008

את נהנת מכל מילה שנרשמה, מנסה לדמיין במוחך את הסיטואציה, למרות שאין לך איך, ועם מה..
    רוצה שאני אתאר איך אני מענג אותך בלי הפסקה, איך אני גורם לך להרגיש כמו מלכה, ואז זה בא..
    את נוגעת בעצמך עכשיו, כשאני מתאר איך אני נוגע בך, עם המילים, מדמיינת שאני לידך, בגופך אני מתחכך, לוחש לך, מלטף אותך, עם המבט, גורם לך להתחמם לאט לאט.
    ואת נוגעת בעצמך, בחדר הקטן והחשוך, מחדירה את האצבע ומרגישה כאילו שזה אני, גונחת ונאנחת כמו שרשמתי בפוסט הראשון, בגללי בלילה לא יכלת לישון, רוצה שאשמע אותך, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב לך, חם שם ורטוב, רוצה שזה יהיה אני, רוצה לראות את הגוף המטריף שלי, החטוב, החלק, רוצה לראות איך עומד לי, רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאשב מולך, בחדר הקטן ואסתכל עליך, ורק עליך, בלי לעשות כלום, בלי לגעת, לא בי ולא בך, רק להסתכל ולראות איך את מתפתלת מהנאה, איך את נהנית מכל רגע, שאני מסתכל עליך, כשאני נוגע בך במבט שלי, רוצה אותך כל כך, אך לא יכול לגעת בך, כי את לא מרשה, רוצה לראות שהזין עומד, ומתחיל להרטיב, אך לא יכול לגעת בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי...
    את אוהבת את המשחק, את הפיתוי, את כל המסתורין, רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, ואז דוחפת 2 אצבעות עמוק וזזה כמו מטורפת,
    רוצה שאראה כמה את מטריפה, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה..
    רוצה שאראה את זה במציאות, אבל מהססת לחצות את הגבולות, מעט חוששת, מהלא נודע, אבל יודעת שאני אמיתי, שאיתי תגשמי את כל מה שאי פעם רצית ועדיין לא מימשת..
    אני נאה, חתיך, חטוב, סקסי בטירוף, נשוי בן 33...
    בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי...
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקרן..נעשה לי חם!!!!!!!

עינבר
    24/02/2008

ברוך שובך :-))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יא מניוק. הדלקת אפילו אותי. חחח((-:

ק
    25/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק' חזרתי...

סיון 936
    28/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו