מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי 2...סקרן12/02/2008
את נהנת מכל מילה שנרשמה, מנסה לדמיין במוחך את הסיטואציה, למרות שאין לך איך, ועם מה..
רוצה שאני אתאר איך אני מענג אותך בלי הפסקה, איך אני גורם לך להרגיש כמו מלכה, ואז זה בא..
את נוגעת בעצמך עכשיו, כשאני מתאר איך אני נוגע בך, עם המילים, מדמיינת שאני לידך, בגופך אני מתחכך, לוחש לך, מלטף אותך, עם המבט, גורם לך להתחמם לאט לאט.
ואת נוגעת בעצמך, בחדר הקטן והחשוך, מחדירה את האצבע ומרגישה כאילו שזה אני, גונחת ונאנחת כמו שרשמתי בפוסט הראשון, בגללי בלילה לא יכלת לישון, רוצה שאשמע אותך, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב לך, חם שם ורטוב, רוצה שזה יהיה אני, רוצה לראות את הגוף המטריף שלי, החטוב, החלק, רוצה לראות איך עומד לי, רק מלראות אותך, בלי לגעת בך, רוצה שאשב מולך, בחדר הקטן ואסתכל עליך, ורק עליך, בלי לעשות כלום, בלי לגעת, לא בי ולא בך, רק להסתכל ולראות איך את מתפתלת מהנאה, איך את נהנית מכל רגע, שאני מסתכל עליך, כשאני נוגע בך במבט שלי, רוצה אותך כל כך, אך לא יכול לגעת בך, כי את לא מרשה, רוצה לראות שהזין עומד, ומתחיל להרטיב, אך לא יכול לגעת בו, עד שתסיימי, עד שתגמרי...
את אוהבת את המשחק, את הפיתוי, את כל המסתורין, רוצה שאשמע אותך גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, ואז דוחפת 2 אצבעות עמוק וזזה כמו מטורפת,
רוצה שאראה כמה את מטריפה, כמה סקסית בחורה יכולה להיות כשהיא משחקת עם עצמה..
רוצה שאראה את זה במציאות, אבל מהססת לחצות את הגבולות, מעט חוששת, מהלא נודע, אבל יודעת שאני אמיתי, שאיתי תגשמי את כל מה שאי פעם רצית ועדיין לא מימשת..
אני נאה, חתיך, חטוב, סקסי בטירוף, נשוי בן 33...
בואי לשחק איתי את המשחק האמיתי...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרן..נעשה לי חם!!!!!!!
עינבר24/02/2008ברוך שובך :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא מניוק. הדלקת אפילו אותי. חחח((-:
ק25/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' חזרתי...
סיון 93628/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)