מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוככת בדעתי כבר כמה ימים.מיואשת31/01/2007
אולי תעזרו לי להחליט.
בת 29, נשואה פלוס. אוהבת מאוד את בעלי, אבל בזמן האחרון יחסי המין בינינו נכנסו למין רוטינה מזעזעת כך שהם מתקיימים פעם ב... ואם כבר אז זה נורא ואיום.
נכון שאני לא השחיפה שהוא הכיר לפני כך וכך שנים, אבל אני לא רעה ועדיין סוחטת מחמאות שאני יוצאת לרחוב.
לפני הנישואים ניהלתי מערכת יחסים מעוותת עם רופא השיניים שלי דאז. כמעט הכל היה שם חוץ מחדירה מלאה. מעין תחושת משחק.
הקשר נותק מפני שהוא עבר לעיר אחרת.
השבוע יצא שנזקקתי להיכנס למרפאת שיניים ומי שם?
קיבלתי רמזים עבים מהאדם. אני עדיין חשה במשיכה עזה כלפיו אבל לא יודעת אם זה בגלל התיסכול המיני שאני שרויה בו - או בגללו.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי להתחיל
דני31/01/2007קראתי והבנתי אותך אני אמנם גבר אבל גם אני עמדתי באותה דילמה ונכנעתי .אבל בסופו של דבר הבנתי אם את האנרגיות שהשקעתי בפלירא היתי משקיע בזוגיות שלי אז.... לכן מוטב שתקעי בבן זוגך עשי לו טוב . כי מה אנחנו הגברים מחפשים קצת פינוק והרבה אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי למרות שאני גבר
גידי31/01/2007תנסו קודם לדבר על זה ולמצוא פתרונות ביחד ללא כעסים תפסי אותו ביום עם מצב רוח ותחשבו איך לגוון ולהכניס פלפל ובעתיד אפילו לצרף אישה\גבר\זוג תדליקי אותו כי אם גם הוא מרגיש ככה אז הוא ישר יחפש איפה לעקוץ ולא יפנה לאיזה פורום באינטרנט כי גבר חושב קודם כל מהז... ולכי תדעי אולי הוא כבר עושה זאת כי את אומרת שפעם ב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תפתרי את הבעיות בבית
ניקול05/02/2007אחר כך תתחילי לחשוב מה בדיוק את רוצה לחפש בחוץ, כי רומן חיצוני כשמהערכת יחסים שלך גוססת זה כמו אקמול לסרטן - זה לא יתן לך להרגיש טוב יותר.
תתחילי לעשות בדק בית, וכששם יהיה טוב תראי כמה אנרגיות יש לך בשביל להגשים פנטזיות. אל תשכחי - פנטזיה טובה אפשר להגשים גם בתוך המסגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה
ליאור06/09/2007תוציאי הכל ואחר כך תוכלי אולי להבין מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה תיסכול מיני בן אדם שלא
XTV07/09/2007ראית הארבה זמן מול אדם שאת אוהבת ונשואה לו רק המין קצת לא טוב ופיתאום צירוף
מיקרים את נימשכת אל הרופא הזה תעשי אחד ועוד אחד לדעתי זה רק מה תיסכול המיני
תנסו לחדש ולשנות קצת לכי לאתרים מסוימים על סקס ומישם תיקחו רעיונות כיצד לשפר
את חיי המין שלכם מה שהכי חשוב שלא להיתיאש וישר לקפץ למקום אחר בתיקווה שיהיה
קצת יותר טוב יש נשים שזה הרס להם את החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)