זיהום בטבור - בעקבות סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בטבור - בעקבות סקס
    רות
    08/04/2012

כמו שאמרתי אני בת 19.יש לי חבר כבר 6 שנים,מגיל 13,ההורים שלנו החברים הכי קרובים,אנחנו מתחתנים עוד חודשיים.

עכשיו למה שקרה:
    אני וחבר שלי,שנינו בני 19 כבר עשינו סקס עם קונדום,אנחנו מאומנים.
    אתמול בלילה בסביבות 1 חזרנו מבילוי,לא היינו כל כך שיכורים אבל רצינו לעשות סקס.
    הוא התפשט לגמרי,אני נשארתי רק עם תחתוני חוטיני הדקים וגילינו שאין קונדום
    אני מניחה שאתם יודעים הרופאים מה קורה שבני זוג ערומים
    .בצעד טפשי לגמרי שראיתי באיזה סרט אירוטי,לא רציתי להרוס את הרגע והצעתי לו "לגמור לי" על הטבור.שאני מתכוונת ב"לגמור" זה כמו שעושים ילדים,הוא הכניס את הבולבול שלו לתוך הטבור שלי ונוזל הזרע פשוט התחיל להישפך לתוך הטבור שלי,עשינו את זה בעמידה בערך כ-5 דקות וזה המון,ביחד עם נגיעות ונשיקות,ממש מין אירוטי(והיינו רגילים לזה כבר,אבל פעם ראשונה ואחרונה שמכניסים את הבולבול לתוך הטבור שלי)
    במהלך ה"גמירה", כמו שאמרתי הייתי עם תחתוני חוטיני מאוד דקים והם איכשהו נקראו ונפלו קצת למטה,והאיבר מין שלי שהיה הדבר היחיד שמוגן נחשף כולו.
    אני לא הרגשתי כלום,לא הייתי שיכורה אבל הייתי מאוד עייפה ופשוט נסחפתי ברגש האהבה שהיה לנו,רק אחרי 5 דקות הרגשתי ממש רטיבות חזקה באזור האיבר מין,ואני מסתכלת ומרוב ה"הגמירה" החזקה,נוזל הזרע נשפך לכל עבר והגיע עד האיבר מין שלי.כל הבטן התחתונה שלי הייתה לבנה ורטובה בנוזל זרע,גם התחתונים,ראיתי אפילו שבילים של נוזל זרע שמגיעים בדיוק לאיבר המין,והבנתי שאני כנראה בהיריון.
    נכנסנו ללחץ,ולא רצינו שאולי יקרה משהו לעובר בגלל שזה לא קרה בדרך טבעית,אז מיד אחרי שזה קרה,עשינו אהבה כמו שצריך שזה אומר שאיבר המין של הגבר נכנס לתוך איבר המין של האישה,זה לקח בערך 2 דקות עד שהרגשתי חדירה,בסך הכל כל הקטע המיני הזה לקח בין 7-8 דקות

מיד אחר כך כמו שאמרתי הלכתי לשטוף את כל נוזל הזרע שהיה לי על הבטן וחזרנו לישון(לא כל כך נלחצתי כי ההורים גם ככה רצו שנביא ילד מוקדם,ואנחנו גם מתחתנים עוד חודש וחצי
    אחרי חצי שעה בערך הרגשתי כאבי בטן,הלכתי לשירותים וכל החלק של הטבור היה אדום כולו.הבנתי שאולי נהיה לי שם זיהום
    אני יודעת שהטבור זה מקום מאוד רגיש(וטיפשה שכמוני שעשיתי את הטעות הזאת בלילה) וחבר שלי "גמר" ממש חזק.

הזעקתי את אמי שמבינה קצת ברפואה,היא אמרה שלא קרה כלום ולא להילחץ בנוגע לזיהום.היא חיטתה את האדום קצת עם אלכוהול ובאמת האדום שהיה קצת ירד.
    אני אבל כן מרגישה שמשהו קורה ואני מפחדת בגלל שכנראה יש עובר.לא בדקתי בוודאות אבל אחרי כל כך הרבה שפיכת זרע של הבן זוג שלי שחדר לנרתיק,אין סיכוי שאני לא בהיריון.
    אני מצרפת לכם תמונה של הטבור לאחר החיטוי וגם לאחר הניקוי נוזל זרע.

תעתיקו את השורה של הקוד ותיכנסו.
    אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לעשות.
    יוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום בטבור - בעקבות סקס

הוספת תגובה

• זיהום בטבור - בעקבות סקס - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/04/2012

שלום,
    ראשית, אם את חוששת מהריון, תשתמשי בפוסטינור. התרופה יעילהה עד 72 שעות אחרי מגע מיני.
    שנית,מהחיכוך בטבור לא תכנסי להריון
    חג שמח,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רות , אך תכנסי שוב בבקשה

רות
    08/04/2012

תודה על התגובה המהירה.

אך את כנראה לא הבנת פה את השאלה שלי,אני אסביר שוב:
    אני חוששת מזיהום בטבור,לא מההיריון עצמו..
    למיטב ידיעתי מהשפכת זרע לטבור כן אפשר להיכנס להיריון כאשר הנוזל נופל לתוך איבר המין וחודר לתוכו.זה מה שקרה.
    הייתי כבר באורגזמה והרגשתי מה שקורה רק אחרי כמה דקות,היה הרבה מאוד נוזל זרע על הבטן שכבר הגיע לתוך איבר המין.אם אני לא טועה זה אותו דבר כמו גמירה בפי הטבעת בהנחה שהנוזל יצליח לחדור לתוך הנרטיק.
    ובלי קשר,אחרי שזה קרה כבר שכבנו ערומים לגמרי במיטה והוא ביצע בי חדירה ופימפום,אני כמעט בטוחה שהזרע כבר נקלט ושאכן אני בהיריון,ואפילו יש עוד סיבה אחת שלא הוספתי:
    לאחר החדירה,היינו בשיא האורגזמה וירדתי לו לכיוון הפין שלו והתחלתי למצוץ את הכיפה,אחרי דקה קרה משהו לא נעים ומסתבר שעמד לצאת לו שפריץ של נוזל זרע,אז הוא הזיז מהר את הפין שלו אחורה והנוזל נשפך כבר על הבטן\איבר המין שכבר היו ספוגים בנוזל(ואני יודעת שזה גס אבל זה רק כדי להמשיך,אני בטוחה שאני נכנסתי להיריון.)

אך זה לא הנושא שרציתי לשאול,רציתי לשאול על הזיהום בטבור ולא על היריון.
    אני יודעת שהטבור זה מקום רגיש,שמעתי על סיפור של אחת מרחובות ששמה פירסינג וקיבלה זיהום בטבור,ואני פוחדת מאוד שזה יקרה גם לי.
    האם לפי התמונה ששלחתי(זאת תמונה של אחרי חיטוי וניקוי,יש לי גם תמונה של הטבור כחצי שעה אחרי המקרה),יכול להיות שיתפשט לי זיהום בטבור?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רות , אך תכנסי שוב בבקשה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/04/2012

לא , אי אפשר להכנס להריון מהטבור ממש לא!!!!
    אם הזיהום בטבור לא מחלים, גשי לרופא משפחה וקבלי איפול נגד הזיהום, זה לא מהזרע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רות
    08/04/2012

טוב,אני מבינה,אבל שוב אחרי השפיכה בטבור עברנו לעשות כבר סקס רגיל עם חדירת הפין לתוך איבר המין שלי,הרגשתי גם את החדירה מתבצעת.

בנוגע לטבור תודה,אם זה ימשך אני יגש לרופא

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו