מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתצעיר08/04/2012
שלום
איך יודעים אם סובלים מזה? או שזה סתם מהתרגשות? איך פותרים את הבעיה?
אני מדבר רק על רגע החדירה כי במהלך מציצות ומשחק מקדים אני לא גומר מהר
ואיך פותרים את העניין הזה? יש כאלה שיכולים לחדור מלא זמן מבלי לגמור
שמעתי על ספריי השהייה של דורקס מה אתם אומרים על זה?
או על קונדומים להשהייה והנאה ממושכת כמו של R3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
צעיר08/04/2012זה מספיק בטוח?
ואם זה מאלחש את המקום זה לא יוריד גם מהזיקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מוקדמת - תגובה
רות בן-ציון שכטר08/04/2012שפיכה מהירה מוגדרת כשפיכה המתרחשת תוך פחות מדקה מרגע החדירה.
כדאי שתנסה קונדום, תנסה לאונן לפני יחסי המין ואז להגיע ליחסי מין, או במהלך היחסים חדירה שנייה ארוכה יותר.
במידה ואתה לא מסתדר בכוחות עצמך, כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני. רשימת המרפאות באתר של איט"ם
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה+שאלות
צעיר08/04/20121. כשאמרת לנסות קונדום הכוונה לנסות את אותם קונדומים על המדף שמטרתם הנאה ממושכת - השהיית השפיכה? ע"י חומר מאלחש? החומר לא עלול לפגוע בזיקפה?
2. למה לאונן לפני המפגש? נשמע שרק אהיה חרמן יותר
3. ובלי קשר, איזה טיפול יכולים להציע במקום כזה כפי שהצעת אם לא יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה+שאלות - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/04/2012קונדום בכלל משהה מעט את השפיכה משום שמפחית את הגירוי. קונדום עם חומר מאלחש מפחית עוד את הגירוי.
לאונן קודם כדי שהחדירה תקח יותר זמן
יש גם טיפול תרופתי שחייב במרשם רפואי, במידה ולא תסתדר אפשר לשקול זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צעיר09/04/2012עדיין לא הבנתי - לפי מה שאני יודע - אם אני מאונן אחרי כמה זמן זה מגרה אותי יותר וקרוב יותר לשפיכה
או שהתכוונת שיש לגמור טרם הפגישה כדי 'לבוא בראש נקי יותר ולא מגורה'?
לגבי התרופות השונות
נחשבות בטוחות? לא חשבתי על הפתרון הזה בכלל בכלל ישר עולה לי בראש ויאגרה ותרופות 'כבדות' כאלה
אותה תרופה אמורה להשהות את השפיכה מבלי לפגוע בזיקפה לאורך זמן האקט המיני? או בכלל יש לזה תופעות לוואי לטווח ארוך לתרופות מהסוג הזה? הן יקרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)