מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלי גדול מדיהאני12/04/2012
אז ככה אני בחור בן 23 והיה לי קשר רציני אחד עם האקסית שלי שנמשך 3 שנים והיה לנו מערכים יחסים נפלאה והסקס היה מטריף כל הזמן היא נהנת בצורה מוגזמת ממני ואני ממנה גם עכשיו אני יוצא עם כמה בחורות לאחורנה וכל אחת שאני מגיע איתה לשלב של הסקס היא נרתעת מהגודל שלי ומסרבת בכלל או שהא מנסה וזה כואב לה מדי ויא בכלל לא נהנת ואני ממש מרגיש בדיכאון מזה ולא יודע מה לעשות חשבתי שבחורות אוהבות כלי גדול כמו שהאקסית שלי אהבה אני נמצא בבעיה רצינית וזה לא שאני לא יודע לחרמן במשחק מקדים אני הכי מושך בשלב הזה ומאריך אותו הכי הרבה וכל בחורה שנמצאת איתי גומרת כמה פעמים רק מהמשחק מקדים עצמו אבל אותי זה לא מספק כמו בחורה וכשהיא מוכנה לחדירה אני מתחיל לאט לאט וזה בכל זאת קשה לה וכואב לא יודע כנראה זה בגלל העובי שהוא עבה מאוד וגם האורך יותר מדי אי משער לפחות ככה הן מספרות לי אני חייב עזרה כלשהי בבקשההה
יש לי תמונה של הכלי אבל לא נראה לי שזה יעזור במקרה שלי
תודה מראש לצוות הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלי גדול מדי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/04/2012האני שלום,
יש נשים שאוהבות ונהנות מפין דגול ועבה ויש כאלו שלא.
נסה למצוא את הנשים (כמו חברתך לשעבר) שאוהבות ונהנות, ועם אלו שלא אל תחדיר את כל הפין במשגל.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)