הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    .
    13/04/2012

שכבתי היום עם חבר שלי. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי. הייתה חדירה, גמרתי וגם הוא אבל משום מה לא הרגשתי כאב ולא ירד לי דם. איך זה יכול להיות ?! לפני כן היינו ביחד אבל אף פעם לא הייתה ממש חדירה עד הסוף ואף פעם לא ירד לי דם.. מה לעשות עכשיו ?
    חשוב לציין שבפעמים קודמות זה היה בלי קונדום, יש סיכון ? יכול להיות שנכנסתי להיריון ? מה לעשות עכשיו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/04/2012

ברוב המקרים של קיום משגל מלא הכולל חדירה, אין כאב ולא יורד דם, כך שזה בסדר.
    כאשר יש חדירה מומלץ להשתמש באמצעי הגנה למניעת הריון.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

.
    13/04/2012

אבל זאת הפעם הראשונה, איך זה הגיוני שלא הרגשתי כאב? קרום הבתולים אמור להקרע וזה אמור לכאוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/04/2012

בהרבה מקרים אין הדבר כך. קרום הבתולים בנוי כמו רשת שבמצבים רבים החורים ברשת רחבים יותר ולכן אין קריעה וכאב. זה לא אמור לכאוב, זה מיתוס, לפעמים זה יכול לכאוב.
    את בסדר גמור.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו