מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונה.13/04/2012
שכבתי היום עם חבר שלי. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי. הייתה חדירה, גמרתי וגם הוא אבל משום מה לא הרגשתי כאב ולא ירד לי דם. איך זה יכול להיות ?! לפני כן היינו ביחד אבל אף פעם לא הייתה ממש חדירה עד הסוף ואף פעם לא ירד לי דם.. מה לעשות עכשיו ?
חשוב לציין שבפעמים קודמות זה היה בלי קונדום, יש סיכון ? יכול להיות שנכנסתי להיריון ? מה לעשות עכשיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/04/2012ברוב המקרים של קיום משגל מלא הכולל חדירה, אין כאב ולא יורד דם, כך שזה בסדר.
כאשר יש חדירה מומלץ להשתמש באמצעי הגנה למניעת הריון.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
.13/04/2012אבל זאת הפעם הראשונה, איך זה הגיוני שלא הרגשתי כאב? קרום הבתולים אמור להקרע וזה אמור לכאוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/04/2012בהרבה מקרים אין הדבר כך. קרום הבתולים בנוי כמו רשת שבמצבים רבים החורים ברשת רחבים יותר ולכן אין קריעה וכאב. זה לא אמור לכאוב, זה מיתוס, לפעמים זה יכול לכאוב.
את בסדר גמור.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)