מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    אלכס
    15/04/2012

היי, אני בהריון בחודש שישי, הבטן כבר גדולה וחוץ מלהפריע לי בשינה תקינה, היא גם לא מוסיפה לחיי המין. קיום יחסי מין כשבעלי למעלה כבר נהיה בלתי אפשרי, ושני התנוחות היחידות שכרגע הופכות את הסקס לאפשרי זה דוגי סטייל וכשאני למעלה, ניסינו לחשוב על עוד תנוחות אבל זה כל מה שמדברים עליו ולמצוא לשניהן גיוון כלשהו שיחדש כבר נהיה בלתי אפשרי. אם פעם זה עוד איכשהו היה הגיוני שאני אגמור במהלך הסקס, אז היום אני לא מצליחה לגמור, למרות שאנחנו עושים את אותם הדברים שהיינו עושים פעם וכן היה עובד. הבטן מפריעה לי, אני מפחדת להשתולל שמה זה יפריע או ייפגע בילדה חס וחלילה, ואני לא רואה את זה קורה. אני יותר ויותר מסתמכת על הדילדו שבעלי קנה לי בעבר ועל עצמי ואפילו לבד אני כבר לא תמיד גומרת. אני מוצאת את עצמי מזייפת בכל פעם מחדש את האורגזמה שלי כי כשזה לא "קורה", אז אני רואה את בעלי לוקח את זה קשה, משתדל עוד יותר, ומתבאס עוד יותר כשגם זה לא מצליח. גם ככה יש לו בטחון עצמי נמוך בגלל שיש לו גוף גדול והוא בטוח שהגודל של איבר מינו קטן מהממוצע, הוא טוען שאני הראשונה שלו, והוא מאוד משתדל להבין אותי במיטה וביחד היינו מצליחים להגיע פעם לשיאים. אבל עכשיו זה לא עובד ומסיבה הגיונית, ובכל זאת אני נקרעת בין הכאב שיש לו בעיניים כשהוא רואה שלא גמרתי לבין השקרים שלי, לא משנה כמה ניסיתי לדבר איתו ולהסביר לו שזה המצב כרגע וזאת לא אשמתו, הוא עדיין לוקח את זה קשה. מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• אלכס

mosha
    16/04/2012

תתנחמי שנישאר לכם כמה חודשים ויגיע גם הסקס הפרוע ..אני זוכר שאישתי היתה בהריון בכלל לא היה לה חשק ....ואני מקנה בכם תעשו יותר סקס עים עזרים (אנלי ) כמו ויברטור משחקי לשון וכו" זה גורם לסיפוק עילאי...לדעתי ...בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דקל
    16/04/2012

אנחנו מנסים, ולצערי החשק שלי מאז ההיריון רק הולך וגדל, לפני כמה חודשים יכולתי לקרוא לעצמי נימפומנית כי ההורמונים פשוט סירבו להרפות ואפילו בעלי כבר התייאש וחיפש תרוצים למה לא לעשות את זה בפעם השישית באותו היום.
    הבעיה היא שאני פשוט לא מצליחה לגמור, אני יודעת שזה יעבור אבל בעלי לוקח את זה קשה מידי. אני לא יודעת עם לזייף או לא, ואולי פשוט להפסיק לקיים יחסי מין וזהו, באיזשהו מקום זה גם מרגיש כמו ההזדמנות האחרונה לפני הלידה כי אחר כך לא יהיה לנו זמן או פרטיות לדברים האלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

mosha
    16/04/2012

את יכולה את לענג אותו במציצות ועינוגים שונים וכך יגיע לפורקן בטוח ירגע.....
    תנסי יצירתיות זה עוזר.....זה הריון ראשון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/04/2012

שלום,
    דוקא עכשיו את בחודשים "הטובים" של ההריון, את יכולה להמשיך לקיים יחסי מין בתנוחות שמתאימות לך. האורגזמה לא פוגעת בעובר, וגם לא יחסי המין.
    תהני יחד עם בעלך מהתנוחות הנעימות לך ולו במצב הזמני הזה.

אחרי הלידה יהיו שוב שינויים ושות תתאימו את עצמכם למצב חדש...
    החיים דינמיים ומצריכים הסתגלות והתאמה למצבים חדשים.
    רותי בן ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו