מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשההסרת שיער22/04/2012
שלום רב לכם, אני בחור בן 23 ויש לי חברה כבר שלוש שנים, אני מניח שאני סוג של דו מיני כאשר אני יודע שאני נמשך לסקס גם עם גברים גם עם נשים אך מצד שני מעולם לא אוכל להתנשק עם גבר או להיות במערכת יחסים עם גבר, אז כמו שאמרתי אני סוג של דומיני
יום אחד ניסיתי לדבר עם חברה שלי לגבי הנושא והיא נכנסה לסוג של דיכאון ברגע שסיפרתי לה , ושאמרתי שהיה לי מקרה עם בחור, ואמרה שהיא לא מעוניינת לשמוע ואם אני דומיני אז שאני אצא עכשיו מהבית וכאלה דברים,אז מה שעשיתי נרתעתי ואמרתי לה שסתם עבדתי עליה ושזה לא נכון בכלל, אז מה אני עושה במקרה הזה
2.אחרי התגובה הזאת אני מפחד שלא אוכל להגשים את הפנטזיה שלצרף גבר למיטה שגם יהיה איתי וגם עם חברה שלי
3. קניתי סטרפאון כי אני נהנה מחדירה אנאלית, איך אני אומר לחברה שלי ואיך אני משתף אותה בנושא לאחר התגובה הנ"ל, והאם כאשר הסטרפאון גדול זה עלול לפגוע בי, כי בעבר כבר היה לי טחורים לאחר חדירה אנאלית , טחורים ממש גדולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/04/2012שלום,
כפי הניראה אתה מבלבל בין משיכה דומינית, לחשק לחדירה אנאלית כגירוי מיני.
במשיכה דו מינית יש משיכה הן לגברים והן לנשים כאובייקט מיני.
אתה , כניראה, מתגרה מחדירה אנאלית. הגירוי הזה לא מצביע על דו מיניות אלא על כך שהענין הזה ספציפית מגרה אותך. אינך הגבר היחידי שנהנה מגירוי בחדירה רקטלית, זה לא נדיר.
כשאתה מחדיר חפצים לרקטום , תעשה זאת בעדינות כדי לא להפצע...
וגם, הוספת פרטנר לתוך יחסי המין היא פנטזיה ידועה, יש הבדל בין פנטזיה מינית לבין מימוש הפנטזיה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)