מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אונסנטלי29/04/2012
היי... כבר כמה שנים יש לי פנטזיית אונס, אני נמשכת למין קשוח והסרטונים שבהם אני צופה ברשת כוללים אלימות ופגיעה בנשים.
בחיים האמתיים אני בחורה מאוד גברית, אחת שאומרים שהיא מה"חבר'ה", אין יותר פעילה ממני בהפצת דעת שוויון בין המינים, ובגיל 14 (לפני 5 שנים), הייתי במערכת יחסים במשך שלוש שנים, כשבאחרונה כל הזמן נפרדנו וחזרנו עד שהאקס התחיל להרים עלי ידיים ואפילו שכב איתי כנגד רצוני, מה ששם קץ למערכת היחסים הזאת.
אני מפתיעה את עצמי עם הפטזיות האלה, חשבתי תחילה שאולי זה מגיע מהמקום שבסופו של דבר, אני רודפת אחרי השוויון בין המינים אבל הרבה פעמים נתקלת בהפליה נגד נשים, נופלת ואומרת לעצמי שאנחנו העם החלש והנשלט, אבל אחר כך חוזרת למיטבי וממשיכה להילחם.
כיום אני במערכת יחסים נפלאה, עם בחור מקסים ומתחשב, התחתנו לפני כמה חודשים ואנחנו מצפים לילדה ביולי הקרוב. ואני עדיין מוצאת את עצמי חושבת על הדברים האלה. אני לא רואה את בעלי בפנטזיות האלה, אלא גבר לא מוכר ואלים שבאמת גורם לי להתנגדות ופחד, אני מניחה שזאת פנטזיה שלא נוכל להגשים מכיוון שהוא לא יסכים לעולם לדבר כזה במיוחד כי הוא יודע על מה שקרה במערכת היחסים הקודמת שלי. אני אפילו לא דיברתי איתו על הפנטזיות האלה, כיצד אישה שנאנסה בעברה יכולה להגיד לבן הזוג הנוכחי שלמרות זאת יש לה פנטזיות על אונס ומין אלים? אני מודאגת כי עכשיו כשאנחנו מצפים לילדה, הפנטזיות האלה נראות לא בריאות בשביל מישהי שהולכת להיות אימא.
יש לי כל כך הרבה שאלות שאני לא יודעת מאיפה להתחיל אז אני רק רוצה לשמוע מה דעתכם, מה עלי לעשות? אולי כדאי אפילו לפנות לפסיכולוג? אישה שעומדת להיות אימא ונמצאת במערכת יחסים בריאה ומלאת אהבה ואושר, האם זה הגיוני שתחשוב על הדברים האלה? שום דבר אחר לא מדליק אותי כמו זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אונס - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/04/2012נטלי שלום,
הפנטזיות שאת מתארת אינן חריגות בקרב נשים (הספרות והמחקר בנושא מדווחות על 20-45 אחוז מהנשים). יש לעשות הבחנה בין פנטזיות לבין מציאות. הפנטזיות שלך נורמליות בהחלט.
ממליץ לך לקרוא כתבות בנושא של טרילוגיה חדשה עם אחוזי מכירות גבוהים מאוד ברחבי ארצות הברית, הספרים בטרילוגיה עוסקים בנושא של כניעה ואונס במסגרת קשרים מיניים.
הספר נקרא : חמישים גוונים של אפור"
במידה והמחשבות / פנטזיות המניות גורמות לאי נוחות את בהחלט יכולה לפנות לטיפול סקסולוגי / פסיכולוגי על מנת ללבן את הנושא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחילי לפנטז על סקס אלים בהסכמה,
אני12/05/2012נשמע לי הרבה יותר כיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)