חשק מיני של בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני של בן הזוג
    אנונימית
    03/05/2012

אני בת 28 ובן הזוג שלי בן שלושים. אנחנו יוצאים כשנתיים וחצי. כבר מתחילת הקשר יחסי המין בנינו היו בתדירות נמוכה ביחס למערכות יחסים קודמות שבהן הייתי. השלכתי את התדירות הנמוכה בין היתר על כך שנסיונו המיני של בן זוגי פחות משלי ועל גורמים נוספים כמו לחצים בעבודה ותדירות נמוכה יחסית של פגישות בנינו וקיוויתי שתדירות יחסי המין תשתפר. יחסי המין בתחילת הקר לא היו מהמסעירים שחוויתי ותדירותם הייתה כפעמיים עד שלוש בשבוע. מאז החלטנו לשדרג את יחסנו ועברנו לגור יחד והתדירות פחתה משמעותית וכיום אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות של פעם בשבועיים. האנטימיות בכל הנוגע ליחסי המין בנינו גם היא לא השתפרה. שוחחנו על הנושא מספר פעמים ובן זוגיהשליך את הבעיה על הלחץ שבו הוא נתון בעבודה. אני מתוסכלת מאוד מהמצב ובשלב הזה שבו אני שוקלת באם לקחת את מערכת היחסים צעד נוסף קדימה אני אובדת עצות וחוששת שהמצב ימשך כפי שהוא ואף יחמיר. האם קיים פתרון למצב מסוג זה? ועד כמהניתן לשינוי?
    אשמח לתשובתכם המהירה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני של בן הזוג

הוספת תגובה

• אנונימית

mosha
    03/05/2012

יקירתי תבדקי אם את היחידה שלו / או שהוא פוזל לגברים
    או שפשוט אינו אוהב אותך
    בהצלחה דעתי בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני של בן הזוג - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    04/05/2012

שלום לך,
    פערים בחשק המיני הם תופעה מוכרת. קשה מאד להיות במצב שבו לשני בני הזוג יש בדיוק את אותו החשק המיני.
    יחד עם זאת את מתארת פער משמעותי שגורם לך תסכול גדול.
    לפני שתחליטי שאת מוכנה להתחתן עם החבר שלך כדאי מאד לפנות ליעוץ- טיפול מיני/זוגי כדי לברר את הענין. הנכונות של בן זוגך לפנות לטיפול תהווה גם נקודת מבחן באשר לרצון שלו לפתור את הענין הזה ולהבנה שלו שיש קושי אמיתי ביחסים.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו