מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתאנונימי07/05/2012
שלום,
אני בן 19 ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם חברה שלי (אנחנו ביחד כבר שנתיים) בעבר היינו מקיימים יחסי מין אוראלי אחד לשני.
כעת כשהתחלנו לקיים יחסי מין מלאים גמרתי מהר מדי..בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני מתעכב הרבה זמן בתוך איבר המין שלה כדי לתת לו להתרחב (היא הייתה בתולה), לאחר מכן חשבתי שזה בגלל התדירות הנמוכה (פעם בשבועיים) אך כעת גם כשאנחנו שוכבים 2-3 פעמים בשבוע אני גומר מהר מאוד כשאני מתכוון בערך ל3-5 ד' (וזה לאחר שיפור משמעותי)
כבר היה מצב בוא החזקתי המון זמן (כשהייתי שיכור), בערך חצי שעה.
ובנוסף היה מקרה בו החדירה עצמה הייתה בסביבות ה10-15 ד'
אך בכל זאת קורים מקרבים רבים מדי בהם אני גומר ואני יודע שזה מאכזב אותה וזה פשוט משגע אותי אני מפחד שהיא תתאכזב ממני מבחינה מינית וזה ישפיע על כל הקשר..אנחנו חברים ממש טובים ומדברים על הכול אבל אני לא יודע איך להסביר את עצמי כבר בלי לצאת אחד שרק מחפש תירוצים..באוננות אני ממש מצליח לשלוט בשפיכה..ניסיתי המון פעמים את השיטות של הפתח סגור וכל אלה וזה עזר, אבל באוננות אז זה לא כל כך עוזר ביחסים..גם כאשר היא עושה לי מין אוראלי אני מצליח לשלוט בשפיכה כרצוני..רק ביחסי המין המלאים.
קראתי שזה עלול ליהיות מחרדת ביצוע, ויכול ליהיות שאני מנסה מדי לרצות אותה וזה שהיא לא גומרת מהחדירה מפריע לי מאודד ברמת האגו (כמובן שאני לא מוותר על אורגזמה שלה ויורד לה מיד לאחר שאני גומר).
אשמח לדעת איך עלי להסביר לה את זה בלי לתרץ תירוצים, ומה עלי לעשות\איזה דרך חשיבה, כדי שאוכל להחזיק יותר
בנוסף האם יש דרכים לזרז גמירה מחדירה והאם יכול ליהיות שהיא לא תגמור מחדירה בכלל? זה ממש חשוב לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/05/2012לום,
ראשית אין לך שפיכה מהירה!!!!
שפיכה מהירה מתרחשת כאשר השפיכה קוראת תוך פחות מדקה מרגע החדירה.
חשוב מכך: רק כ 20% מהנשים מגיעות לאורגזמה מחדירה, יתר על כך אתה לא יכול להיות אחראי לחדירה של בת הזוג שלך, היא צריכה להיות אחראית לעונג שלה , להעזר בך לפי צרכיה.
כדאי שהחברה שלך תקרא על האורגזמה הנשית, וכך לא תתאכזב!
וכל יתר הדברים שכתבת נכונים: אתה נלחץ וחבל
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימי08/05/2012העיינין זה שזה משתנה מאוד!
לפעמים זה גם תוך דקה ולפעמים אף הרבה פחות..אך שוב, כבר היו פעמים שזה הגיע ל15 ד' ופעמים של 5-10 ד' אבל התאמצתי מאוד להגיע לזה על ידי הפסקות בחדירה ועצירה מוחלטת של החדירה
חוץ מאוננות לפני אין דרך של תרגולים אפילו ביחד איתה שתוכל לעזור לי להאריך את הזמן?
ובנוסף התרגילי פתח סגור באמת יעזרו לי? ניסיתי פעם איזה שבועיים ולא ראיתי שיפור..להמשיך לנסות?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)