האם אני לסבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני לסבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לילך
    31/01/2007

שלום
    אני בת 25 יש לי חבר וחיי המין שלנו טובים מאד..רק ש כבר מלפני כמה שנים אני מאד מפנטזת על בחורות. ובזמן האחרון אני מרגישה שאני מוכנה אפילו לשכב עם בחורה. לראות גבר ערום מולי זה לא עושה לי כלום אבל תמונה של אישה ערומה זה הורג אותי.למרות שאני מאד אוהבת תמגע של הגבר ולהרגיש תזיין שלו נכנס בי. אז מה אני!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני לסבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• האם לסבית

אופיר
    31/01/2007

אין לך אפשרות לדעת עד שתתנסי אם אמיתי או סתם פנטזיה מעוררת. כמו שנאמר "הסקרנות הרגה את החתול" - מציע לך שתנסי עם אישה שעושה לך את זה ותחליטי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את דו מינית

לורן
    01/02/2007

יש המון נשים שנמשכות גם לגברים וגם לנשים. זה לא כזה נדיר...לי אישית היו כמה חוויות עם נשים שהצליחו להביא אותי לשיאים חדשים בכל פעם. למרות זאת אני מעדיפה לחיות עם גבר ולא עם אישה, במיוחד עם הגבר שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתים מזה

lani
    01/02/2007

ואם תהיי מעוניינת להכיר אשה שבמצבך,אחבר ביניכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לשמוע עוד עליה

מתעניינת
    05/02/2007

אני בת 30, נשואה, ומחפשת לעבור התנסות עם אישה. האם יש עוד דרכים להכיר מלבד האינטרנט שקצת לא בא לי בטבעיות..? ולגבי ההודעה שמעלי אני אשמח לשמוע עוד קצת פרטים על החברה שלך שנמצאת גם היא במצב כזה. בת כמה? מאיפה? האם נשואה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אנושית

לורן
    04/02/2007

בכל אחד מאיתנו יש קצת גבר וקצת אישה..וכמעט כולנו נשמכים קצת לשני המינים. אצל גברים זה קל יותר כי יש את הפחד מהחדירה של גבר אחר ובגלל זה הם א מפנטזים על זה, אבל אצל נשים קל יותר לפנטז על בחורה אחרת. גם לי זה קורה, ואופילו מימשתי כמה פעמים. אלו היו חוויות מאוד מיוחדות ואני חושבת ששוה לך לנסות פעם אחת, לראות אם זה משהו שעושה לך טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו