מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתמאיה25/05/2012
היי..אני בת 26 ואני אף פעם לא יודעת מתי אני גומרת..היו לי קשיים בעבר עם אינטימיות וסקס והייתי בטוחה שזה בגלל זה אבל עכשיו אני בזוגיות בפעם הראשונה שאני הכי חופשייה ולא מתביישת ואני ממש נהנית...ותמיד אני מרגישה שאני כמעט שם... ולחבר שלי זה מאוד מפריע שאני לא גומרת ומנסה לעשות הכל..ואני פשוט לא יודעת מה עוד לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן25/05/2012את לא היחדה שלא מצליחה ליגמור
לכן צרך בסקס תנוחה שתגרה את הדגדגן
רוב אנשאים מגעות לגמירה שהבן זוג יורד להם או מי אוננות
יש אפשרות שהבן זוג חודר עלייך ואת עם היד מענגת את הדגדגן שהוא מבצע חדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/05/2012מאיה,
ראשית חשוב לומר שלנשים רבות יש קושי לחוות אורגזמה. כדי לך ללמוד לענג את עצמך עד אורגזמה באוננות.
את יכולה לרכוש את הספר "דברים שרציתי לגעת".
70-80 אחוז מהנשים לא מגיעות לאורגזמה רק ממשגל (חדירה) ללא מגע נוסף ישיר בדגדגן, במין ידני או אורלי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)