שיחת יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחת יחסי מין
    רונית
    05/06/2012

שלום רב
    יש לי ילדה בת 16 ולאחרונה היא פנתה אלי עם שאלות על יחסי מין.
    אצלנו תמיד חינוך מיני בבית היה עניין מקובל שאפשר לדבר עליו אבל עכשיו כשיש לה חבר כבר שנה וחצי בערך אני לא יודעת מה להגיד לה, היא שואלת אם לדעתי בגיל הזה כבר מותר לקיים יחסי מין ואני קצת חלוקה בנושא הזה כי זאת הבת שלי ואני לא רוצה לעודד אותה או לגרום לה לרגשות שליליים
    איך לענות על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיחת יחסי מין

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    05/06/2012

פשוט מאוד
    להגיד לה עם היא מוכנה נפשית עם זה מתך אהבה שהיא אוהבת אותו
    וכמבן לדבר על אמצעי מניעה כמו קונדומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחת יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/06/2012

רונית שלום,
    כמה משמח לשמוע שאתם מנהלים שיחות על מין, מיניות, יחסי מין.
    עצם זה שביתך פנתה אלייך משמעו שדעתך חשובה לה, והיא מעונינת לדעת אותה ומתחשבת בה.
    דברי עם בעלך: תגבשו דיעה ודברו עם הילדה/ נערה לפי האמונות שלכם. אין כאן נכון ולא נכון, יש הזדמנות לתקשורת.תפרשי בפניה את האפשרויות, תחווי את דעתך ותהיי מוכנה לקבל גם את דעתה.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין

רונית
    07/06/2012

תודה
    העמדה שלי ושל בעלי זהה, אם זה מהסיבות הנכונות ושני הצדדים מוכנים ואוהבים אז זה כנראה חלק טבעי של קשר ושל ההתבגרות שלהם
    הגיבו לי על אמצעי מניעה פה, האם כדאי לרשום אותה לגניקולוג ולבקש גלולות? או שהיא צריכה להציע את זה? בכלל איזה אמצעי מניעה יש בשבילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/06/2012

שלום,
    אם את יודעת שהיא רוצה לקיים יחסי מין בודאות, כלומר בררת איתה את הנושא והיא אמרה שכן אז חייבת באמצעי מניעה יעיל. היעיל היותר לנערות כיום גלולות ואת המרשם חייב לספק גיניקולוג/ית. יש רופות חולים עם מרפאות נער או רפואת מתבגרים שם יש מענה מיטבי לנערה בגילה. נכון יהיה ללוות אותה לשם, היא עדין צעירה... היא תחליט אם רוצה אותך בחדר הרופא/ה .
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה מאד עם רות

דנה
    11/06/2012

אמצעי המניעה הנוח והבטוח ביותר לבחורות צעירות הוא הגלולות, (כמובן שבהתחלה כדאי שהם יעשו שימוש גם בקונדומים עד לבדיקת דם נגד מחלות) . אני מאמינה שהיא בוגרת מספיק לזכור לקחת גלולה בכל ערב (יש כיום הרבה שיטות לעשות תזכורות, עם כל הסמארטפונים האלו). בנוגע לסוג הגלולות כדאי לבקש מהגינקולוג גלולות עם מינון נמוך של הורמונים, שלרוב לא גורמות לתופעות לוואי. יש לדוגמא את פליים שאני יודעת שהרבה רופאים ממליצים עליהן, גם כי הן מפחיתות כאבי מחזור.
    אני מאד דוגלת בשיטת החינוך המשלבת פתיחות והבנה ועל כן תבורכי, שיהיה לכן בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו