מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה לפורנואורית06/06/2012
אני מכורה לסרטי פורנו, רואה בכל הזדמנות.אפילו בשרותים בעבודה. אני רוצה מאוד למנן ולא מצליחה! זאת פשוט התמכרות! מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה לפורנו - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן06/06/2012אורית שלום,
במידה והצפייה בפורנו מהנה עבורך זה בסדר גמור, אך אם את מרגישה שהמינונים הם בתדירות ובעצמה גבוהה מידי והדבר מפריע ומטריד אותך, אז כנראה מדובר בהתמכרות.
יש סיבות רבות לצורך שלך בצפייה בפורנו. ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי אצל כדי לברר את הגורמים ומה הצפייה משרתת, ובהמשך גם לפתור את הבעיה ולהקטין את המינונים .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אולי לא הייתי כלכך ברורה
אורית08/06/2012הי דניאל,
תודה על הקישור, צפיתי בו אבל אני לא ממש חושבת שזה בכיוון הזה.
אני לא מכורה לסקס עצמו ולא שוכבת עם כל אחד, אבל צופה פעם-פעמיים ביום בפורנו. בהתחלה לקחו לי בערך 10-15 שניות לגמור מזה ועכשיו לוקחות לי בין דקה לשתי דקות. זה מעיד על התמכרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.אולי לא הייתי כלכך ברורה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/06/2012אורית שלום,
מה שאת מתארת היא משיכה ועניין מיני והעזרות בפורנו. זה תקין ובסדר גמור. אין כל סימנים להתמכרות.
התמכרות פוגעת בתפקודי חיים: חברתית, בין זוגית, מקצועית ועוד. במקרה שלך זה לא המצב. משך הזמן שלוקח ךףך לגמור זה לא אינדיקציה להתמכרות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכורה לפורנו - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/06/2012לום אורית,
אם אתמרגישה מכורה, כפי הניראה יש התמכרות. קיימות קבוצות של גמילה מהתמכרות למין , של נגמלים אנונימים , בכל הארץ. ניראה לי שתוכלי להעזר בקבוצה כזו.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לפורנו
shmoel25/06/2012גם אני מכור מאז שיש לי איפון עם אינטרנט גם אני צופה בכול הזדמנות העים גם אני בבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לפורנו - תגובה
רות בן-ציון שכטר25/06/2012כל פעילות שהופכת לכפייתית, לא נשלטת אלא שולטת בך היא התמכרותית ויש בכך בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)