מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדאני17/06/2012
התחלתי לצאת עם בחור חדש, אולי איך שזה הולך ומתחיל אפשר לומר שזה הולך טוב
נפגשנו בשבוע של הכרות כבר 4 פעמים מתוכן פעמיים בשעות היום, למשך שעות והיה נהדר וחמוד ונעים.
הוא די מתלהב ממני ולא מסתיר את זה, אני גם חושבת שמתחיל פה משהו טוב
אבל אתמול כשהיינו אצלי וראינו סרט, וכן עברה בי מחשבה אולי יהיה משהו או אולי באמת נראה רק סרט, כשהיו בעיות עם הסרט הוא שאל אולי נדחה את הסרט, ונתקפתי פחד, וגם בהמשך אחרי הסרט התנשקנו והוא היה עם תחתונים, אמר שלא נוח לו... (אפשר להבין....) ואני הייתי עם שמלה ,כבר היינו בים ביחד אז זה ממש היה בסדר... והוא רצה להוריד לי את השמלה ,ושוב נבהלתי ואמרתי לו לא
ובהתחלה של הערב אמרתי לו שלא נמהר יותר מדי.
אנחנו בני 23, 24 לא ילדים, היו לנו התנסויות ויצאנו עם בני זוג,
הוא מושך אותי אבל ממש תקף אותי מאין פחד, שזה מוקדם מדי ,שאני עוד לא מכירה אותו , אבל מתי כן מכירים מישהו בעצם?
קבענו לצאת השבוע והוא גם שאל אם אני רוצה לבוא איתו לעוד משהו
זה לא שאני חושבת שהוא רוצה רק סקס, אבל ההרגשה שאנחנו עוד לא מכירים בכלל..
היו לי רק שני פרטנרים, אחד שבדייט ה5 כבר שכבנו, אבל זה היה רומן אפשר לומר... הוא התאהב אני לא ,רציתי בעיקר את הסקס.
והחבר הרציני שרק אחרי 3 וחצי חודשים שכבנו והיינו כבר הכי קרובים שיש
ניסיתי לחשוב מתי התחלנו להתמזמז... אולי אחרי כמה שבועות, אבל גם נפגשנו פעם-פעמיים בשבוע, ופה זה כבר כמה פגישות ארוכות וטובות ברצף.
ובגילאים שלנו זה די "ברור" שאם מגיעים להתמזמזויות אז זה יהיה גם סקס, כן כיביכול אני יכולה לעצור מתי שבא לי... אבל זה שונה... אין הרבה הבדל בין זה לבין זה כיביכול...
מה עוד שאני כרגע מתייחסת להכרות הזו על זמן שאול, עוד כמה חודשים לא ברור איפה אני אהיה בארץ, ולא יודעת מה יהיה איתנו עד אז אם נהיה ביחד למרות המרחק... ועדיין למרות זאת כאילו מפחדת.. להתקדם מהר מדי
עצות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/06/2012לפי מה שאת כותבת את צרכה עוד זמן. אל תמהרי, תני לרגשות והגיע וכשאת תהי מוכנה למגע גופני מיני מתקדם יותר את תדעי זאת, כמו שידעת בעבר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)