מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהיעל18/02/2008
אם אני מעוניינת בבחור, אייך אני יכולה ליזום שיחה כך שיצא מזה משהוא מבלי להרגיש מטומטמת אחר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
אחד אחר19/02/2008למה שתרגישי כמו מטומטמת? נראה לי שאת יותר מפחדת ממצב שבו תדעי בודאות שהבחר לא בעניין מאשר מהמבוכה שבדחיה. בכל אופן אנחנו הגברים מתנהגים באדישות מפגרת נוכח חיזור האישה. למה? אני באמת לא יודע. אבל רק לפעמים . לפעמים האישה באמת לא מוצאת חן בעינינו ואז זה אמיתי. תסתכלי לו בעיניים. את תדעי אם הוא מעונין או לו. אני מבטיח. זה סוג של מבט שלא מפספסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יעל19/02/2008מה זה המבט הזה שעליו אתה מדבר?
בתור גבר, אתה יכול לתת לי דוגמא לאייך אני יכולה ליזום שיחה ? כלומר: מה אתם הגברים הכי רוצים לשמוע כשבחורה מתחילה אתכם ומממה אתם נחרדים, נדחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קשה
ק21/02/2008אי אפשר להגדיר את זה במילים. זה מבט שכשנתקלים בו אי אפשר לפספס אותו. כשתראי את זה על פנים של גבר את תדעי. לגבי שאלתך איך להתחיל עם גבר גם זה קצת מסובך להסבר כי כל אחד מאיתנו אוהב את זה אחרת. מה שבטוח אנחנו לא אוהבים אישה גסה או אגרסיבית. אחת שמדברת בקול יותר מדי רם. אני מאמץ את המלצתה של באדולינה לנעוץ מבטים אבל בשום פנים ואופן לא לבהות בו. להסיט את המבט שניה אחרי שהוא קולט אותו. אז הבחור יבין שאת מעוניינת ואם הוא בענין אז הוא כבר ייגש אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
ק21/02/2008תראי אצלינו הגברים זה בערך כמו אצלכן הנשים. אני ניגש לאישה. אם היא מעונינת זה ממש לא משנה מה אגיד ואיך אתחיל את השיחה .היא תזרום איתי( אלא אם כן אני דביל במיוחד ומשפט הפתיחה שלי לקוח מאיזה סרט של מונטי פייטון ). ואם היא לא מעונינת אז אני יכול להיות סופר מקורי וזה לא יעזור. זה בדיוק אותו דבר כשאישה ניגשת לגבר. אני לא יודע איפה את פוגשת את הבחור אבל תחשבי על משהו. אז פשוט תגשי אליו ותשאלי אותו אם בא לו לשתות איתך קפה. תתפלאי לגלות שלרוב זה עובד ואת לא יוצאת מטומטמת. קרה לא פעם שאישה ניגשה אליי והתחילה לדבר איתי ואף פעם לא שמתי לב ולא ניתחתי את איך שהשיחה התחילה.לא תמיד יצא מזה משהו אבל זה אף פעם לא נגמר רע. אבל אם בכל זאת את מפחדת אז חיזרי לעניין של המבטים החטופים והמרמזים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משהו באוויר
החוש השישי20/02/2008ואם עד עכשיו לא הרגשת את זה אז כנראה זה איננו.
אבל, אם את לא סומכת על החוש השישי , תשאלי בצורה גלויה עם נכונות לקבל "לא" כתשובה. תאמיני לי זה קצת לא נעים אבל לא נורא ולא כואב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנעצי מבטים
21/02/2008הדרך הכי טובה לבחורה להתחיל לדעתי היא עם מבטים. אם תראי שהוא גם מסתכל, מחייך וכדומה תגשי אליו ותשאלי איזו שאלה שתראה כפתיחת שיחה תמימה. לדוגמה, אם זה בבית ספר תגידי לו: "אתה בכיתה של רחל, איזה מעצבנת היא". וכך תחלו לשוחח.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)