מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרתכם בדחיפות בבקשה!יוסי24/06/2012
אני יוצא (בן 34) עם בחורה כבר חודש והיא מקסימה, מדהימה ומצחיקה ומושלמת
אבל!!!!!!
אני לא נמשך אליה כל כך
רק קצת, כי בכל זאת היא אישה, אבל לא יותר מזה ואני מתקשה לקבל החלטה האם לעזוב אותה.
כבר נקשרתי אליה רגשית ואני נהנה לדבר איתה בטלפון והכל.
אפילו בכל שיחת טלפון אני ממש מרגיש מאוהב, אבל מוצא את עצמי לא מתלהב מלהכנס איתה למיטה ולא מחכה לזה כי אני יודע שאין שם משהו מדליק אותי באמת.
אין לה את הנתונים אליהם אני נמשך. משכתי חודש בנסיון לחפש ולראות למה כן אני יכול להמשך ולא מצאתי.
האם לעזוב בחורה שיכולה להיות אהבת חייי בגלל שאני לא נמשך אליה מינית?
אשמח לכל עצה שתוכלו להגיד לי מה לעשות כי אני לא רוצה סתם למשוך עוד וסתם לפגוע ולהקשר ולהפגע.
היא מקסימה ובחורה טובה אבל כשהיא מורידה את הבגדים - אני לא כל כך שם וזה לא משהו שהיא תוכל לעבוד עליו
אנא עזרו לי תודה גדולה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם בדחיפות בבקשה! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/06/2012נראה לי שיש לך תשובה. אם אתה רוצה לחיות באהבה ללא תשוקה ומשיכה גופנית מינית זה בסדר. אם אתה לא מוכן להיות בקשר ללא משיכה ועניין מיני, אז אתה צריך כנראה להפסיק את הקשר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)