האם נטטיה להרס עצמי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נטטיה להרס עצמי?
    אינשם
    28/06/2012

בת כ 40 גרושה + 1 לפני כ שנה וחצי התוודעתי ליכולת להנות ממין היה לי חבר 8 חודש אחכ חבר 3 חודש ואחכ מתוך היצף של תחושות תיסכול ואכזבה מכך שלא הצלחתי לפתח קשר רציני התחלתי להשכיב מזדמנים. כיום יש לי חבר אבל ממשיכה להיות בקשר עם 2 רק בשיחות טקסט או טלפון רגילות שעיקרן הנושא הזה.החבר אומר שאני מכורה לסקס.אני מנסה לראות כמה זמן אצליח בלי מדי פעם אבל הבלי מחרפן לי את המוח עד התנהגות לא שקולה לפעמים.הוא החבר רוצה שאפסיק את השיחות שלי איתם .אך קשה לי הקשר איתו לבד כי הוא דובר אנגלית.ואני מרגישה יותר חופשי לדבר עברית .או שזה עוד דברים שאין לי מושג מהם.?.זה לא התמכרות כי ההפרעה לתפקידי החיים מעטה יחסית.האם יש כאן אובססיה? נטיה להרס עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נטטיה להרס עצמי?

הוספת תגובה

• ניסוח מחודש - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/06/2012

יש לברר את הצורך ואת הסיבות להתנהגות המינית הזו בטיפול. על פי מה שאת כותבת זו לא התמכרות, אך זו התנהגות שאת לא מצליחה להפסיק (האם את רוצה להפסיק, או שהחבר רוצה שתפסיקי).
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו