חוןסר זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוןסר זקפה
    מאיה
    09/07/2012

.שלום,
    לאחרונה בעלי ואני מנסים להביא ילד (יש לנו כבר כמה ילדים) הדבר נעשה לאחר 5 שנים
    (הילד הקטן בן 5) ולאחר שעברנו משבר ביחסנו.
    במשך הזמן היחסים בנינו מאוד השתפרו - כל הזמן היו נסיונות מצד בעלי שאני אפסיק לקחת את הגלולות ואני לא הסכמתי עד שלא הגשתי בטוחה ביחסים שביננו . ובאמת שהיחסים היו טובים מאוד (כולל במיטה) - הפסקתי את הגלולות - אך מאותו הרגע שהפסקתי את הגלולות
    בעלי נכנס ללחץ ולחרדת ביצוע - במיוחד בימים המסויימים הקרובים לביוץ ושהייתי חוזרת מהמקווה הבעל לא הצליח לתפקד.אם זה בחדירה או אפילו שלא היה עומד בכלל (התופעה החלה לפני חודשים -חודש שעבר התגברנו עליה - היה מכשול אחד או שניים ואחר כך הכל תקין) חודש הזה - לא מצליח לעשות כלום. פשוט לא מתרומם ואם כבר מתרומם אז בחדירה ישר צונח. הוא ואני בלחץ מאוד גדול - לחץ להביא ילד לעולם - שכן אני כבר מבוגרת .
    אני יודעת שהלחץ הזה לא תורם. גם הוא יודע אבל הוא לא מצליח להרפות מזה. הוא גם כך הזמן מנסה שוב ושוב בכוח - וזה לא מצליח (כבר כמה ימים טובים)
    דבר נוסף , יש לבעלי בעיה של צפיה בפורנו (תקופות יותר טובות ותקופות פחות ) בתקופות הפחות - הוא מסוגל לשבת ולצפות שאני לא בבית כמה פעמים ביום וכמובן לאונן - ולשקר לי.
    בכל התקופה הזאת שהייתי ,'עולה על זה, הוא היה מפסיק עם זה שוב אחרי כמה זמן חוזר לזה. כל פעם היינו מדברים על זה שזה מאוד מפריע לי וזה פוגע בנו והוא הינ טוען שלא. עד לפעם אחרונה החודש שניסינו ולא צלח - אז ממש התעצבנתי ואמרתי לו שוב שזה מה שקורה שכל הזמן הוא מתעסק עם המחשב ברגע האמת זה לא עומד לו. וזה פוגע בנו
    מאז הוא אמר שאני צודק ת(סוף סוף נפתח אליי ודיבר גלויות על זה) ואכן יש לו בעיה - זה גור ם לו להרגע ,הוא צריך טיפול. ואני תמיד ידעתי בתוך תוכי שזה מאוד פוגע בנו הצפיה שלו - אף פעם לא הרגשתי שהוא ממש מתעניין ביחסי מין - היו תקופות שהרגשתי שהוא פעם בכמה זמן מספיק לו לקיים יחסי מין לפעמים אפילו הרגשתי שזה מתוך חובה (אבל גם אף פעם לא הייתה לו בעיות זקפה).
    אני יודעת שהכל קשור, גם הפורנו - כי זה היה לו יותר קל יותר זמין (עובד מהבית) -
    אבל מצד שני גם קשור לעובדה שעכשיו הוא חייב להכניס אותי להריון (כהגדרתו)
    ועכשיו השאלה שלי - איך יוצאים מהפלונטר. אני יודעת שהוא צריך ללכת לטיפול - הוא גם אמר את זה (אני לא יודעת האם פסכולוגי - כי לא מתאים לו לפשפש הוא כזה פלספן ואם הוא יתחיל עם כל מיני שאלות הוא לא יצא מזה ) הבעיה שלי עכשיו נקודתית אני רוצה שהוא יצליח אחרי כמה כשלונות - עכשיו בכלל הוא במצב לא טוב . איך גורמים לזה - אני והוא לא יכולים להרגיע ולהרגע. האם כדור יכול להועיל למצב ? כמה שאני אומרת בלי לחץ ומסה לשדר בלי לחץ זה לא עוזר. הוא נכנס לזה חושב כל הזמן מה גורם לו להמשך לדברים האלה (אנחנו אנשים דתיים) -קשה לו עם עצמו - ממש ירד לו הבטחון
    אנא עזרתכם מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוןסר זקפה

הוספת תגובה

• חוןסר זקפה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    11/07/2012

מאיה שלום,
    טיפול אצל מטפל שהוא גם סקסולוג יעזור.
    רשימת הסקסולוגים המטפלים המוזמכים נמצאת באתר של אי"טם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו