מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץשיר10/07/2012
אני בת 30 ויש לי בן זוג בן גילי למעלה משנה. הזוגיות בינינו מוצלחת מאד למעט בתחום יחסי המין (כמובן, שזו דעתי בלבד, לא נראה לי שהוא חושב כמוני).אני בחורה מאד מינית ומאד פתוחה, אני משתדלת לתקשר ולכוון, אבל נראה שבן זוגי לא בכיוון שלי בכלל. הוא מאד פסיבי, לא יוזם יחסי מין, לא מנסה דברים חדשים, מאד מופנם. דיברתי איתו על זה מהרגע שנכנסנו לקשר הזה ואין ספק כי חל שיפור אבל ממש לא מה שאני מצפה לו. הבחור הזה הוא הבחור הכי משקיען שאני מכירה (מחבק, מנשק, מלטף בלי הפסקה) אבל כשזה מגיע למיטה זה לא "מדבר אליו". אני מרגישה שאני עושה סקס עם ילד בן 15...היו לי מספיק בני זוג בשביל להבין שהוא יוצא דופן. קשה לי להצביע על הבעיה, אולי כי הוא ביישן, אולי קשה לו כי בילדותו הוא עבר חוויות פולשניות (בגלל מחלה). מעולם לא ראיתי או שמעתי אותו מאונן (גם לא כחלק ממשחק מקדים..), כשאני שואלת אותו מה הוא אוהב (בהקשר של יחסי מין) הוא עונה "לא יודע", וגם מלרדת לי הוא נמנע (לחלוטין). אין ספק שאני נמשכת אליו מאד ואוהבת אותו מאד ורואה בו פרטנר לחיים, אבל הסיטואציה הזו פשוט מתסכלת אותי מאד(!!!), במיוחד ברגעים האלה שכ"כ בא לי עליו והוא פשוט יכול לבהות במחשב או בטלויזיה ולא לקרוא רמזים בגודל של פיל. כשאני פותחת את הדברים בפניו הוא תמיד מתנצל ואומר שזו האישיות שלו ושהוא בוק. אם באמת הייתי חושבת שהוא בוק- ניחא, אבל אני חושבת שהדחפים שלו פשוט עצורים. אני לא יודעת למה. אני פתוחה לייעוץ, אבל יודעת שהסיכוי שהוא יפתח כלפי מטפל חיצוני נמוך. אני זקוקה לייעוץ בשביל לנסות לקדם את השיח הזה לאנשהו אבל מרגישה שכבר אין לי כלים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/07/2012יר שלום,
ללא ספק שאתם זקוקים ליעוץ, פרטני לכל אחד מכם וזוגי. הנכון ביותר יהיה לפנות למטפל/ת שהוא מומחה בטיפול זוגי ומיני. רשימת המטפלים הנ"ל נמצאת באתר של איט"ם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוגך נמשך לגברים
עופר03/08/2012שלום,
הסיפור שלך ממש דומה לסיפור של אישתי עם בעלה הראשון אלא שבניגוד אליך לה לא היה נסיון עם גברים אחרים לפניו.
היא החליטה להתחתן עם הבחור יחסי המין היו בתדירות נמוכה וממש לא מספקים.
עד שיום אחד היא תפסה אותו עם גבר.
סביר להניח שבו זוגך הומו בארון.
חבל לך על כל שניה הוא יגרום לך ולילדים שלכם סבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)