כאבים בצינור השופכה וגרוי בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצינור השופכה וגרוי בעור
    י
    10/07/2012

שלום,

התחלתי לאונן מגיל מוקדם לעיתים תכופות (כמעט כל יום עד שפשוט הפסקתי).
    לפעמים הייתי ממשיך לאונן גם כשלא הייתה זקפה מלאה, כעת אני סובל לכאבים שנוצרים לאחר הזקפה ולפעמים במשך הזקפה עצמה. הכאבים נמשכים למשך כמה ימים מהיום בו הייתה הזקפה.הכאבים הם לא כאבי תופת אך הם מפריעים ועדיף שלא יהיו.

כשהמצב התחיל הלכתי לרופא משפחה (כמה פעמים) אח"כ לרופא עור ומין (כמה וכמה פעמים) ואף הלכתי לשני אורולוגים וכבר ויתרתי כי לא היה יחס רציני מצד האורולוגים.
    *ההצעה שקיבלתי היא תדאג שלא יהיה לך זקפה.

רופאי העור נתנו לי משחות שמעדנות את העור ולא עוזרות באמת חלקם היו עם הורמונים.
    דוגמא לשם של תרופה :אפלומיצין.

לפעמים אני שם טלק והאזור נרגע יחסית.
    אין לי דלקת באזור לפי בדיקות השתן שעשיתי בזמנו או סמנים חיצוניים (חוץ מגרוי העור) , מה שכן מסביב לאזור העבה של פטריית איבר המין קיימת אדמומיות (דומה לשטף דם פנימי) שהיא לפעמים בהירה יותר בזמן ואחרי זקפה.

מה אפשר לעשות בנדון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בצינור השופכה וגרוי בעור - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    11/07/2012

כאבים באיבר המין יכולים לנבוע מסיבות רבות. כדי שתפנה לאורולוג המומחה לתפקוד מיני.
    במידה ותהיה מעוניין אוכל להמליץ על מספר מומחים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו