האם מישהי כאן פינטזה פעם על

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מישהי כאן פינטזה פעם על
    מישהי
    22/02/2008

גמירה לתוך פה של גבר? אני כל הזמן מפנטזת על זה האם יש עוד מישהי שמפנטזת על זה או על משהו דומה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאילו דא...

22/02/2008

ברור שיש נשים שמפנטזות על זה. זו לא סטיה רק של גברים.
    אותי מעניין כיצד מתמודדים גברים עם בחורה שנוהגת לעשות סקויירטינג ורוצה לעשות להם את זה לתוך הפה...

לא יודעים מה זה סקווירטינג? אתם חייבים לקרוא את [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4110&s=ונוס' id='link']הכתבה הזו [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח

יי
    23/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חוויתי את זה

יואב24
    24/02/2008

אני הרגשתי איך זה שבחורה גומרת לי על הפרצוף, ואני חייב לציין שזאת אחת מהסצנות בסקס שיותר נהניתי בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה נשית ....

רועי
    24/02/2008

להרגיש בחורה גומרת......... פשוט סוף !!!! מגרה בטירוף !!!!!
    ואם את יכולה גם להשפריץ תוך כדי חדירה....... ולתת לנוזל החמים לזרום לאורך הזין........... והביצים..........
    את פשוט.......... הורסת לנו הגברים את הנשמה .........
    (הנשימה נעתקת כמו שקופצים לתוך מים קרים)
    ועכשיו לעיקר,
    אם את מפנטזת...... ומקוה שאת גם לא מתביישת..... אני מוכן להיות ה"קורבן" הנהנתן....... !!
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו