בעייה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה בדחיפות
    דורון
    04/08/2012

שלום רב
    שכבתי היום עם חברה שלי לאחר חודש וחצי שלא קיימתי יחסי מין איתה,ובזמן שחדרתי עם קונדום אליה היא הרגישה כאבים ואמרה ששורף לה באיבר מין. לאחר שחדרתי וגמרתי, בזמן שהוצאתי את האיבר מין שלי משלה הקונדום היה רטוב וטפטף ממנו נוזל שחששתי ישר שהקונדום היה קרוע והזרע שלי נשפך בפנים אבל נגעתי בו וראיתי שהוא שלם ללא חור.לאחר מכן החברה הרגישה שאזור איבר המין שלה רטוב אבל היא אמרה שהיא לא גמרה.
    השאלה שלי האם יכול להיות מצב שלמרות שהיא לא גמרה ההרטבה של הקונדום בא מהצד שלה ולא כתוצאה מקרע בקונדום או בעייה כלשהי אחרת? החשש שלי שהזרע שלי נכנס אליה וזה יוביל להריון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בדחיפות

הוספת תגובה

• בעייה בדחיפות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/08/2012

דורי שלום,
    ההרטבה היא מהנרתיק עצמו ומתרחשת בזמן ריגוש מיני. ככל שיש יותר ריגוש יותר יותר רטיבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דורי
    05/08/2012

לאחר שהמליצו לי לבדוק האם הקונדום קרוע בעזרת מים ולחרדתי גיליתי שיש בו חור שדולף ממנו מים, השאלה האם זה אפקטיבי לבדוק דבר כזה יום וחצי לאחר קיום יחסי המין? יכול להיות שהקונדום כבר התייבש או נקרע תוך כדי הבדיקות שלי.
    מה אני אמור לעשות עכשיו בשביל להוריד את סיר הלחץ מעלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/08/2012

דורי שלום,
    במידה והקונדום נקרע בת הזוג שלך צריכה להשתמש בפוסטינור, שיעיל עד 72 שעות מקיום יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דורי
    05/08/2012

אוקי היא לקחה כדור כזה עכשיו , והחשש אמור ליפוג עכשיו או אנחנו אמורים לעשות עוד משהו בנוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו