האם בן זוגי נמשך גם לצד השני ?דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בן זוגי נמשך גם לצד השני ?דחוףף
    תמרה
    05/08/2012

.... הי שמי תמרה בת 19 וחצי בן זוגי בן 22 אנחנו יוצאים כבר חודשיים אנטנסיביים[הכרנו ליפני ] הוא מחמיא לי ומפנק אותי ואנחנו עושים סקס בממוצע ארבע פעמים בלילה ליפני היו לו קשרים אך הוא טוען שלא היו רציניים אך היתה אחת שהוא נפגע ממנה והוא יצא אתה חצי שנה והשקיע בה והיא זרקה אותו .. יש למיין שהוא נראה טוב מאוד ומתלבש יפה וחשוב לו טיפוח .... כשאני יורדת לו עומד לו בשניה והוא עושה איתי סקס אגרסיבי ולפעמים אלים ...

אתמול נפתחנו אחד בפני השני והוא סיפר לי סוד כמוס שלא סיפר לאף אחד קודם כשהוא סיפר לי את זה הוא ממש היה נבוך וחיוך פשט על פניו הוא אמר לי שלמרות כל הבנות שאיתן שכב ..כשהיה בן 16 הוא היה בסיטואציה שבה הוא היה מאוד מאוד חרמן וביצע מין אנאלי בהומו אחד שהכיר [שכיום הוא קוקסינל ] הוא אמר לי שמאז הוא ראה אותו פעמים וזה לא חזר על עצמו אפילו הוא נבוך ואומר לי שגם בסרטים כחולים שהוא נתקל פתאום בהומואים הוא מיד מעביר הוא טוען שהוא נרתע והוא הומופוב כיום ...... הסיפור הזה התקיל אותי מאודדדד נורא מסקרן אותי האם יכל להיות כזה מצב שגבר ישכיב מישהו מתוך חרמנות והוא יהיה סטרייט גמור או שזה בהכרחח מעיד על משיכה נסתרת לצד השנייי אני חייבת לשמוע תשובה חותכת כי לי אישית זה נורא מפריע תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם בן זוגי נמשך גם לצד השני ?דחוףף - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/08/2012

יכול להיות שהוא קיים יחסי מין עם אותו מין וזה בהחלט לא מצביע על כך שהוא הומוסקסואל. המשך הפגישות עם אותו בחור (טרנסקסואל) מצביע על משיכה ועניין גם במיניות או באובייקטים מיניים שאינם רק נשים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו