אוננות ואורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות ואורגזמה
    גל
    09/08/2012

שלום..
    אני ובן זוגי מנסים מאוד לגרום לי להגיע לאורזמה, הבעיה שאף פעם לא חוויתי, לפחות לא את הסוגים הנורמלים שעליהם קראתי.
    מאז שאני זוכרת את עצמי אני נוהגת לשבת בתנוחת עובר אבל לא מקופלת לגמרי (כמו בכפיות, אבל לבד) כשגופי מוטל לצד ימין, ולכווץ את רגל שמאל על ימין, ובעצם לכווץ את כל שרירי הרחם וצוואר הרחם (כך אני מניחה שקורה) זה כמובן מתבצע כאשר אני מגורה מינית. בשלב מסוים אני מרגישה את מה שמגדירים אותו כאורגזמה, כנראה כי גרמתי לכך ע"י כיווץ מכוון של השרירים שם.
    אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה בשום דרך אחרת.. אני מנסה לבד, מנסה מנסה, עם גירוי הדגדגן, עם גירוי פתח הנרתיק, עם חדירה, שילוב של שניהם עם בן הזוג.
    אני חושבת שהדרך שבה הרגלתי את עצמי לגמור היא קצת מוזרה, ואינני יכולה לשלב אותה בזמן יחסי המין כי איבר המין שלי צריך להיות ריק מתוכן (כי אני לוחצת מאוד חזק ומפריע לי שיש משהו בפנים) וגם לא לעצור ולעשות את זה בצד כי זה מרגיש לי כאילו הוא לא קשור לכל התהליך.. התנוחה בה אני נמצאת לא מאפשרת קשר בין שנינו , זה רק אני עם עצמי. כמו במצב שהוא היה יושב ומאונן לבד..
    אני מאוד נהנת מסקס, מחדירה - הרבה יותר ממין אורלי, או גירוי הדגדגן. ואחרי החדירה אני מרגישה מאוד מגורה אבל לא מצליחה להגיע לשיא, אפילו שזה מרגיש מאוד קרוב לעיתים, כאילו רק באלי להוציא אותו מתוכי ולשכב לבד בפינה ולעשות את מה שאני עושה.. אבל אני לא עושה זאת מהסיבות שציינתי לעיל ולכן תמיד נשארת מגורה לאורך כל היום, כאילו אני לא מצליחה להגיע לסיפוק.

קצת מתסכל אותי ואת בן זוגי , הוא מאוד מאוד מנסה, מקדיש לי את מלוא הזמן בניסיון לענג אותי, אני מאוד נהנת אבל לא מגיעה לפיק המיוחל.
    אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות ואורגזמה

הוספת תגובה

• אוננות ואורגזמה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/08/2012

גל שלום,
    את בוודאי מודעת לכך שישנם נשים שלא חוות אורגזמה כלל, וישנם דרכים שונות לנשים לחוות אורגזמה. אני מבין את מה שאת אומרת, וחושב שכדי ראשית לנסות להוריד מעט את הלחץ וההשתדלות שלך ושל בן הזוג להגיע לאורגזמה. דבר נוסף כדי לדבר ולפתוח את הנושא של הדרך שלך לחוות ולהגיע לאורגזמה, ובהחלט לנסות להגיע לאפשרות שאת מאוננת בתנוכה שתיארת לאחר החדירה כשבן הזוג לידיך. זה סביר בריא הגיוני ונכון . יתכן שבעתיד האופן ישתנה, אבל כרגע זו את וזו הדרך שלך ויש לה מקום במין שלכם.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו